(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Uhapšen četrdesetjednogodišnji Novopazovčanin koji se lažno predstavljao kao direktor preduzeća • Stara Pazova postaje prvi inovacioni centar u Staroj Pazovi • U subotu 25. maja pripkupljanje kabastog otpada u Podunavlju • U staropazovačkoj opštini najviše boluju od bolesti sistema za disanje • Večeras se predstavljaju pazovački Slovaci, sutra zatvaranje 56. Festivala amterskih društava Vojvodine • SPORT: Dunav u subotu 25. maja dočekuje FMP iz Železnika • VREME: Posle podne moguća kiša i pljuskovi

MARKETING - OGLASI


24.05.2019.
Poslovi
Potrebne radnice
za rad na industrijskim šivaćim mašinama i radnik za rad u pogrebnoj službi. Više informacija na telefon broj 063/553-921.
22.05.2019.
Poslovi
Firmi "BISI" u Staroj Pazovi potrebne radnice
u proizvodnji i radnik na mašinskoj obradi. Zainteresovani kandidati mogu pozvati svakog radnog dana na telefon broj 022/315- 828 od 8 do 16 časova ili na sledeći mejl konkurs.spazova@gmail.com
21.05.2019.
Poslovi
Kompanija “SLOVARM” d.o.o. Novi Beograd,
ćerka firma “SLOVARM as” Slovačka, traži: Komercijalista - Referent prodaje i nabavke. Uslovi za prijavu su minimum SSS / IV stepen stručne spreme, obavezno odlično poznavanje rada na računaru (Excel – visoki nivo poznavanja),potencijalni kandidati će raditi test iz poznavanje Excela, poznavanje i upotreba interneta, znanje engleskog jezika i znanje slovačkog jezika, spremnost za rad u dinamičkom okruženju,tačnost u radu, otvorenost, komunikativnost, poželjno iskustvo u oblasti prodaje, vozačka dozvola „B“ kategorije, aktivan vozač minimum 1 godinu. Opis posla: rad u kancelariji na administrativnim poslovima (fakturisanje robe, priprema dokumentacije za carinjenje i kontakt sa kupcima i poslovnim partnerima, priprema izveštaja za menadžment firme, vođenje magacina, pripremanje robe za kupce po porudžbenici, poslovi plaćanja i kontakt sa bankama), obilazak poslovnih partnera i obilazak terena. Nudimo: obuku, dinamično i pozitivno radno okruženje, profesionalno razvijanje i napredovanje, adekvatnu tehničku podršku, službeno vozilo isključivo u toku radnog vremena za potrebe izvršavanja poslovnih zadataka, plata 400€. Radnu biografiju i propratno pismo sa fotografijom poslati na adresu: Auto put I-13, blok 53bb, 11070 Novi Beograd ili elektronskim putem.Više informacija o kompaniji Slovarm d.o.o. na web sajtu: www.slovarm.sk.Biće kontaktirati kandidati koji uđu u uži izbor.
20.05.2019.
Poslovi
Fabrici za proizvodnju šavnih cevi “Yugotub”
doo iz Nove Pazove potreban radnik u proizvodnji više izvršilaca. Odgovornosti: Pakovanje robe na mašini, učestvovanje u zameni alata na mašini, odlaganje robe u skladište gotovih proizvoda. Rad je organizovan u tri smene. Uslovi su srednja stručna sprema, poželjno iskustvo upravljanja viljuškarom, poželjno iskustvo upravljanja kranom i spremnost za timski rad. Zainteresovni kandidati mogu pozvati na telefon broj na broj 064/6464-088 kontakt osoba Jelena Grubač, radi zakazivanja termina za razgovor.
20.05.2019.
Poslovi
Potrebni
bravari, varioci i pomoćni radnici za farbanje u Novoj Pazovi. Više informacija na telefon broj 063/396-743.
17.05.2019.
Poslovi
Streit Nova, d.o.o.
je jedna od članica francuske kompanije Streit Grupe, koja uspešno posluje na našem tržištu 13 godina. Preduzeće Streit Novad.o.o. sa sedištem u Staroj Pazovi traži radnike za mesto operater na CNC mašini. Rad je u smenama, redovna isplata, nije potrebno radno iskustvo, ravnopravno zapošljavamo i žene i muškarce. Osnovna zaduženja su: Primeniti definisana uputstva za upravljanje radnim mestom, redovno popunjavati formulare za registraciju realizovane proizvodnje, sve proizvode ili serije označiti odgovrajućim pratećim etiketama, primeniti planirane procedure kontrole. Ukoliko u našem poslovnom sistemu prepoznajete priliku da ostvarite profesionalne planove i postanete deo uspešnog tima, svoju biografiju nam možete dostaviti lično na portirnicu preduzeća na adresi: Evropska 11, Stara Pazova ili je poslati na na e-mail: hr.office@groupe-streit.com.
17.05.2019.
Poslovi
Mlin MB Komerc Batajnica
kod železničke stanice potrebni radnici na pakovanju i utovaru brašna. Pozvati na telefon broj 063 84 83 281, kontakt osoba Mirjana .