(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Staropazovčanin izvršio samoubistvo ispred Skupštine Srbije. Beživotno telo muškarca pronađeno u Gajićevoj bari • Turistička organizacija predstavlja brošuru 250 godina Slovaka u Staroj Pazovi na sajmu u Bratislavi • Do kraja januara izmena režima saobraćaja na putu Stara Pazova - Stari Banovci • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od -2 do 5 stepeni.

MARKETING - OGLASI


24.01.2020.
Poslovi
Usled proširenja obima posla
firmi Stamevski iz Stare Pazove potrebni radnici na izradi kolača i torti. Svi zainteresovani kandidati mogu se javiti na broj telefona 063/582-909.
24.01.2020.
Poslovi
Firmi Pobeda Compani
potrebni administrativni radnici sa poznavanjem knjigovodstva, više izvršioca. Uslovi su minimum srednja stručna sprema IV stepen i 2-3 godine relevantnog iskustva, B2 nivo engleskog jezika i odlično poznavanje Excel-a,prednost poznavanje MPP-a. Opis posla: Knjiženje faktura po zakonu o PDV-u/ulazni i izlazni računi, evidentiranje kroz kartice dobavljača i kupca – analitika, utvrđivanje i usklađivanje finansijskih obaveza i potraživanja, knjiženje izvoda, obračun i isplata iz ličnih dohodaka poreza i doprinosa iz ličnih dohodaka, isplate zarade i poreza i doprinosa na zarade na odgovarajuće uplatne račune, devizna plaćanja, devizni izvod, obračun kursnih razlika, učestvovanje u izradi pdv-a, transfernih cena, završnog računa, zavođenje, popunjavanje i arhiviranje dokumenata, poslovna komunikacija i korespodencija. Lične karakteristike kandidata: blagovremenost i tačnost pri izvršavanju radnih zadataka, pedantnost i odgovornost. Firma nudi redovna i stimulativna primanja, bonus na osnovu postignutih rezultata, plaćeni putni troškovi, pauza za topli obrok i kafu, organizovana druženja (team building). Ukoliko ste ambiciozna, lojalna i vredna osoba i želite da se zaposlite i napredujete u kompaniji koja profesionalno pristupa poslovanju i motiviše svoje zaposlene, onda ste prava osoba za naš tim. Zainteresovani kandidati svoju prijavu mogu poslati na mejl Jelena.pap@pobedacompani.rs , pozvati na telefon 022/323-703 ili doneti lično na adresu Četvrta industrisjka 11, Nova Pazova.
23.01.2020.
Poslovi
Firma Euromodul iz Nove Pazove
traži šefa računovodstva. Potrebno iskustvo na knjigovodstvenim poslovima minimum 5 godina. Zainteresovani mogu slati biografije na konkurs@euromodul.rs ili da se jave na telefon 022-328-003.
23.01.2020.
Poslovi
Firma Delmax
raspisuje konkurs za radna mesta vozač i magacinski radnik, za rad u centrali firme u Staroj Pazovi. Delatnost firme je trgovina rezervnim delovima, motornim uljima, akumulatorima i gumama za sva vrsta vozila. Firma nudi: stalno zaposlenje, redovnu platu i radno vreme u skladu sa zakonom. Prijave slati na mejl adresu posao@delmax.rs ili pozvati na telefon broj 022/367-000 HR služba.
22.01.2020.
Poslovi
Firmi Bisi u Staroj Pazovi
potrebne radnice za rad u proizvodnji. Za sve informacije i prijave možete nas kontaktirati radnim danima na telefon 022 2156681 od 8 do 16 časova ili na sledeći mejl konkurs.spazova@gmail.com.
22.01.2020.
Poslovi
Kompaniji “Greiner i JP Packaging” iz Nove Pazove
potrebni su operateri za rad u alatnici, na poziciji poliranja alata. Svoje prijave pošaljite na posao@greiner-gpi.rs ili ih dostavite lično na portirnicu kompanije na adresi Druga industrijska 2, Nova Pazova sa napomenom za koju poziciju konkurišete.
17.01.2020.
Poslovi
Streit Nova, d.o.o.
je jedna od članica francuske kompanije Streit Grupe, koja uspešno posluje na našem tržištu 13 godina. Preduzeće Streit Nova d.o.o. sa sedištem u Staroj Pazovi traži radnike za mesto operater na CNC mašini. Rad je u smenama, redovna isplata, nije potrebno radno iskustvo, ravnopravno zapošljavamo i žene i muškarce. Osnovna zaduženja su: Primeniti definisana uputstva za upravljanje radnim mestom, redovno popunjavati formulare za registraciju realizovane proizvodnje, sve proizvode ili serije označiti odgovrajućim pratećim etiketama, primeniti planirane procedure kontrole. Ukoliko u našem poslovnom sistemu prepoznajete priliku da ostvarite profesionalne planove i postanete deo uspešnog tima, svoju biografiju nam možete dostaviti lično na portirnicu preduzeća na adresi: Evropska 11, Stara Pazova ili je poslati na na e-mail: hr.office@groupe-streit.com.
17.01.2020.
Nekretnine
Na prodaju stanovi
u potkrovlju – pod kosinama, nova gradnja, u centru u Novim Banovcima, u ulici Svetosavka 106 , površine od 40, 47, i tri stana od 50 do 60 kvadratnih metara. Na prodaju njiva na putu za Vojku u Industrijskoj zoni , 22522 kvadratnih metara, pored puta , uknjiženo, vlasnik 1/1, bez tereta. Iznajmljujem namešten stan u Novoj Pazovi , dvosoban 58 kvadratnih metara, grejanje na struju, parking, terasa. Iznajmljujem i smeštaj za radnike u Novoj Pazovi, u ulici Despota Stefana Lazarevića. Više informacija na telefon broj 062/10-65-764.
16.01.2020.
Poslovi
Firmi Mega Plast Jovanović doo,iz Nove Pazove
potreban – prodavac-trgovac za rad u maloprodajnom objektu- jedan izvršilac ženskog pola, poželjno radno iskustvo u trgovini i radnici za rad u proizvodnji-više izvršilaca žene- rad u proizvodnji, na pakovanju-montiranju i muškarcI- za rad u proizvodnji (operativci na mašinama, regleri,majstori),i za rad u magacinu. Prijave slati na mejl: megaplast.doo@gmail.com sa naznakom za koje radno mesto konkurišete ili se javiti na telefon 022/323-381 od 8 do 16 radnim danima, ili doći lično na adresu Kralja Petra I br.18 od 8 do 16 časova.
16.01.2020.
Poslovi
Preduzeću Stecom doo iz Stare Pazove
Đure Domonji 111 potrebni radnici za rad na ekstruderu. Poslovi su u proizvodnji boja za plastiku. Poželjno je određeno radno iskustvo u proizvodnji plastike, ali nije neophodno. Javiti se na broj 065/ 80-31-358. u vremenu od 10 do 16 časova od ponedeljka do petka.Rad se zasniva na neodređeno vreme.