(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: EU pomaže Opštinama Stara Pazova i Ruma u upravljanju javnom imovinom • Pokrajinski sekretar i predstavnici lokalne samouprave obišli radove na izgradnji kanalizacione mreže • Roboti pčelice u pomažu deci u učenju u ŠOSO "Anton Skala" • U staropazovačkoj biblioteci promovisana knjiga "Mali Raša protiv Rajtera" • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura jutarnja od -1, najviša dnevna do 7 stepeni, mirno bez vetra
Info 21.04.2012.
Stara Pazova
TRIBINA PUPS-SPS U NOVIM BANOVCIMA

-SPS i PUPS su političke partije sličnih programa i udružili smo se sa cljiem da nešto promenimo u opštini Stara Pazova, rekao je sinoć na tribini u Novim Banovcima dr Rada Inđić, nosilac ove koalicione liste za izbor odbornika u Skupštinu opštine Stara Pazova.
Doktor Inđić se kritički osvrnuo na privatizacije u kojima su, kako je rekao, uništena preduzeća i u Staroj Pazovi: Diana, Centrosrem, Lifam i druga. Milica Dronjak, predsednica Opštinske organizacije PUPS-a je rekla da građani na predstojećim izborima biraju između života od praznih obećanja i uzimanja sudbine u svoje ruke, a Zoran Vukašinović, sekretar Izvršnog odbora Opštinskog odbora SPS Stara Pazova odgovarajući na jedno od pitanja građana je podsetio da su u vreme dok Ivica Dačić, predsednički kandidat, nije bio ministar unutrašnjih, samo pominjane razne kriminalne afere, a sada se akteri tih afera hapse. Mirko Vranić, kandidat PUPS-a za odbornika je konstatovao da jedino ova koalicija održava predizborne skupove, dok se drugi sastaju po kafićima. Po njegovim rečima, na području opština Inđija i Stara Pazova ima oko 27 hiljada zaposlenih, oko 19 hiljada penzionera, a saopštio je i podatak da u Vojvodini ima 11 nerazvijenih opština. Učesnici tribine pozvali su građane da 6. maja glasaju za kandidate ove koalicije.
Fotografija: dr Rada Inđić (M.Mijatović)