(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Počela izgradnja trenažne hale za sportiste u Novoj Pazovi • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura jutarnja do 10, najviša dnevna do 16 stepeni
Info 15.10.2019.
Stara Pazova
PUT STARA PAZOVA - STARI BANOVCI: Uskoro dve trake od izlaska iz Stare Pazove do nadvožnjaka

Ovih dana će u funkciji biti dve kolovozne trake na putu Stara Pazova – Stari Banovci na deonici od izlaska iz Stare Pazove do petlje na auto – putu.
Bezbediniji i rasterećeniji saobraćaj najveća su korist koju će imati svi koji se kreću ovom deonicom ili se uključuju ili isključuju na auto-put Beograd - Novi Sad.

S obzirom da ovaj put prolazi i kroz indsutrijsku zonu u kojoj posluje nekoliko većih kompanija, pristup teretnim vozilima biće olakšan.

Mašine i putari se narednih dana sele sa druge strane nadvožnjaka, ka Starim Banovcima, gde će narednih meseci potpuno rekonstriuisati i ovu deonicu puta.

Uređenje je započeto pretprošle, nastavljeno ove, a krajem godine očekuje se da će putni pravac od Stare Pazove do Starih Banovaca dugačak 8 kilometara biti u potpunosti rekonstruisan i dograđen. Reč je o državnom putu IIa reda broj 127 Putinci - Stara Pazova - Stari Banovci čija je ukupna dužina 24 kilometra.