(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Počela izgradnja trenažne hale za sportiste u Novoj Pazovi • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura jutarnja do 10, najviša dnevna do 16 stepeni
Kultura 16.10.2019.
Stara Pazova
“Vatrište oka” u staroj pazovi

Poetsko – dramskim večem pod nazivom “Vatrište oka” trećeg utorka u oktobru nastavljeni su Oktobarski dani solidarnosti sa starijim ljudima koji se održavaju u organizaciji staropazovačkog Centra za socijalni rad u saradnji sa Crvenim krstom pod pokroviteljstvom opštine Stara Pazova.

Trećeg utorka u oktobru u okviru Oktobarskih dana solidarnosti sa starijim ljudima u staropazovačkom Klubu za dnevni boravak predstavljena je zbirke poezije pesnika Milenka Čurovića Kičavskog.

Staropazovački Centar za socijalni rad desetu godinu za redom organizuje ovu manifestaciju i tokom decenije organizovano je više od 60 književno – pesničkih večeri kojima se rado odazivaju i osobe trećeg doba.

10. Oktobarski dani solidarnosti sa starijim ljudima nastavljaju se sledećeg utorka 22. oktobra Muzičko – pripovedačkim večem pod nazivom “Sviram i pričam” u okviru koje će se predstaviti Grujica Milojević i Živko Gorjanović, dok će manifestacija biti zatvorena Muzičkim večem “Ružo rumena” u okviru koje će nastupiti članovi staropazovačkog Gradskog hora.