(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Aktuelni radovi u Novoj Pazovi na kanalizacionoj i vodovodnoj mreži • Otvaranje izložbe slika "Moskva - Sankt Petersburg" sutra u holu pozorišne sale u 19 časova • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura jutarnja od 3 do 10, najviša dnevna do 16 stepeni
Info 18.10.2019.
Stara Pazova
Počela vakcinacija protiv gripa i na teritoriji staropazovačke opštine

Počela je vakcinacija protiv gripa na teritoriji staropazovačke opštine. Domu zdravlja "Dr. Jovan Jovanović - Zmaj" isporučeno je 2150 doza vakcina, što je oko 40 posto više neke prošle godine, potvrdio je za RTV Staru Pazovu dr. Vladimir Dolinić.

Ove sezone dostupna vakcina je četvorovalentna, što znači da pruža zaštitu od dva tipa A i dva tipa B virusa gripa. Vakcina protiv gripa je najefektnija, ukoliko je primljena oko mesec dana pred sezonu gripa.

Osobe koje žele da se vakcinišu potrebno je da se jave svom izabranom lekaru. Vakcinacija protiv gripa se sprovodi u cilju smanjenja obolevanja i umiranja, kao i smanjenja prenošenja virusa gripa u porodici, kolektivu i populaciji.