(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Opština Stara Pazova obezbedila bespovratna sredstva za 120 malih presuzetnika • Epidemiološka situacija u opštini Stara Pazova stabilna, još nema dece zaražene kovidom • Slovačka zajednica obeležava 70. godina od smrti pisca Vladimira Hurbana Vladimirova • U subotu u Novoj Pazovi održana likovna kolonija "I ja volim Novu Pazovu • Prvi poraz Omladinca u sezoni Novom Sadu od Mladosti 1:0, Jedinstvo i Dunav izvukli po bod • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Jutarnja temperatura od 11 do 15, a najviša dnevna od 22 do 25 stepeni. Uveče veće naoblačenje i pljuskovi sa grmljavinom.
Kultura 22.01.2013.
Stara Pazova
Izložba slika Zorice Opavski

U Galeriji Centra za kulturu Stara Pazova sinoć je otvorena prva ovogodišnja izložba, na kojoj se predstavlja Zorica Opavski, članica Udruženja likovnih umetnika Stare Pazove. Zorica Opavski, slikarstvom se bavi poslednjih petnaestak godina. Osnove slikarskog zanata učila je od pokojnog Franje Sotelija, poznatog inđijskog slikara. Izlagala je na brojnim kolektivnim izložbama,

a za prvo samostalno predstavljanje pazovačkoj publici, odlučila je da to bude tematska izložba, na kojoj je prikazala 18 ulja na platnu, ženske i muške aktove, na kojima dominiraju jake boje. O radovima Zorice Opavski govorila je mr slikarstva Vesna Opavski, a izložbu je otvorio Milan Pjevac, dugogodišnji kulturni radnik, ali pre svega dugogodišnji Zoričin prijatelj. Otvaranje izložbe pratio je i kraći kulturno umetnički program, plesni par Darija Pačanin i Mario Maho odigrali su salsu, a Ivana Bukurecki izvela je na gitari kompozicije Migela Luberta i Villabosa. Izložba slika Zorice Opavski u staropazovačkoj galeriji biće otvorena do 7. februara.