(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Aktuelni radovi u Novoj Pazovi na kanalizacionoj i vodovodnoj mreži • Otvaranje izložbe slika "Moskva - Sankt Petersburg" sutra u holu pozorišne sale u 19 časova • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura jutarnja od 3 do 10, najviša dnevna do 16 stepeni
Politika 29.10.2019.
Stara Pazova
SEDNICA SO STARA PAZOVA: Usvojen rebalans budžeta

Na današnjoj 46.sednici Skupštine Opštine Stara Pazova odbornici su usvojili svih 14 tačaka dnevnog reda. Najviše rasprave izazvala je prva tačka dnevnog reda koja se odnosila na rebalans budžeta opštine Stara Pazova za tekuću godinu.

Na sednici Skupštine opštine odbornici su doneli odluke i o izmenama i dopunama planova generalne i detaljne regulacije Banovaca, Golubinaca i severoistočne radne zone, a razmatrili su i usvojili izmene i dopune Odluke o taksi prevozu i o dopuni Odluke o isporuci toplotne energije. Na kraju sednice su usledila odbornička pitanja koja su se odnosila na cene gasnih priključaka, javni prevoz, paljenju njiva itd.