(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Aktuelni radovi u Novoj Pazovi na kanalizacionoj i vodovodnoj mreži • Otvaranje izložbe slika "Moskva - Sankt Petersburg" sutra u holu pozorišne sale u 19 časova • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura jutarnja od 3 do 10, najviša dnevna do 16 stepeni
Info 01.11.2019.
Stara Pazova
U nedelju besplatni pregledi i u staropazovačkom Domu zdravlja

Akcija besplatnih preventivnih pregleda koju Ministarstvo zdravlja sprovodi u cilju rane dijagnostike i promocije prevencije kao najefikasnijeg načina brige o sopstvenom zdravlju, biće nastavljena u nedelju, 3. novembra, od 8 do 16 časova, u više od 215 zdravstvenih ustanova naše zemlje.

U staropazovačkom Domu zdravlja “Dr Jovan Jovanović Zmaj” svi građani sa ili bez zdravstvenog osiguranja mogu uraditi mamografske i oftalmološke preglede, EKG, izmeriti krvni pritisak i odrediti nivo šećera u krvi.

Ministarstvo zdravlja i ovim putem poziva građane da učestvuju u nedeljnoj akciji, i u svojoj zdravstvenoj ustanovi obave preventivne preglede i time pozitivno utiču na svoje zdravlje.