(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Opština Stara Pazova obezbedila bespovratna sredstva za 120 malih preduzetnika • Epidemiološka situacija u opštini Stara Pazova stabilna, još nema dece zaražene kovidom • Slovačka zajednica obeležava 70. godina od smrti pisca Vladimira Hurbana Vladimirova • U subotu u Novoj Pazovi održana likovna kolonija "I ja volim Novu Pazovu • Prvi poraz Omladinca u sezoni Novom Sadu od Mladosti 1:0, Jedinstvo i Dunav izvukli po bod • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Iznad većeg dela Srbije oblačno, mestimično s kišom. Dnevna temparatura od 16 stepeni do 21 stepen. Sutra promenljivo oblačno sa sunčanim periodima a narednih sedam dana biće postepeno toplije. Trenutno je 13 stepeni.
Kultura 24.01.2013.
Stara Pazova
Obnovljena pozorišna sala u St.Pazovi

Centar za kulturu, uz podršku Opštine Stara Pazova i Direkcije za izgradnju opštine, počeo je sa renovinranjem pozorišne sale u Staroj Pazovi. Danas su u prisustvu predstavnika lokalne samouprave i brojnih novinara otvorene renovirane prostorije u donjem delu pozorišne sale, ispod scene – garderoba i svlačionice.

Iako ovi radovi nisu bili planirani budžetom, obezbedjena su potrebna sredstva u visini od oko 300 hiljada dinara, jer je ovaj prostor bio u veoma lošem stanju, istakao je direktor Direkcije za izgradnju Opštine Stara Pazova Nedeljko Kovačević. Ljibuška Lakatoš, načelnica Odeljenja za sport, omladinu i kulturu naglasila je, da će Opština Stara Pazova i u budućnosti nastojati, da se poboljšaju uslovi za kulturni život Pazove. Po rečima Vladimira Kerkeza,direktora Centra za kulturu Stara Pazova, u planu je i renoviranje same pozorišne sale. Već uskoro bi trebalo da počnu radovi na elektroinstalaciji a zatim i na tehničkom opremanju.