(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Osnovne, srednje škole i vrtići od danas nastavljaju sa radom • Maska Rolerkoster učenika osnovne škole iz Golubinaca pobedila je u kategoriji mlađih učesnika manskenbala, dok je Šarena bašta porodice Naglić takođe iz Golubinaca, osvojila prvo mesto među odraslim maskama na maskenbalu održanom u subotu • Ugostitelji teritoriji opštine Stara Pazova koji pružaju usluge smeštaja u nekategorisanom ugostiteljskom objektu dužni su da pre otpočinjanja obavljanja delatnosti podnesu prijavu lokalnoj samoupravi • SPORT: Košarkaši Dunava savladali Napredak 100:88, danas utakmica sa Vršcem • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Politika 12.12.2019.
Stara Pazova
OO SPS Stara Pazova obeležio 29 godina postojanja i rada

Opštinski odbor Socijalističlke partije Srbije u Staroj Pazovi obeležio je 29-godišnjicu postojanja ove političke organizacije. Ovo je jedna od prvih partija čiji je opštinski odbor osnovan u opštini Stara Pazova od uveđenja višestranačkog sistema. Kažu da im je važno što su u protekle bezmalo tri decenije uspeli da očuvaju i midž SPS-a kao partije socijalne pravde. Raduje ih što im se pridružuje sve više mladih ljudi.

Na svečanom prijemu u Wedding centru Vanila prisustvovali su pored članova lokalnog odbora i gost iz viših struktura SPS-sa, predstavnici koalicionih partnera i brojni ugledni građani i prijatelji stranke.