(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Opština Stara Pazova obezbedila bespovratna sredstva za 120 malih preduzetnika • Epidemiološka situacija u opštini Stara Pazova stabilna, još nema dece zaražene kovidom • Slovačka zajednica obeležava 70. godina od smrti pisca Vladimira Hurbana Vladimirova • U subotu u Novoj Pazovi održana likovna kolonija "I ja volim Novu Pazovu • Prvi poraz Omladinca u sezoni Novom Sadu od Mladosti 1:0, Jedinstvo i Dunav izvukli po bod • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Iznad većeg dela Srbije oblačno, mestimično s kišom. Dnevna temparatura od 16 stepeni do 21 stepen. Sutra promenljivo oblačno sa sunčanim periodima a narednih sedam dana biće postepeno toplije. Trenutno je 13 stepeni.
Kultura 25.01.2013.
Nova Pazova
Predstavljena knjiga "Majka"

Knjiga „Majka“, autora Milenka Avramovića je priča o ljubavi, i to onoj najvećoj, ljubavi majke prema deci, ali i o sudbini pojedinca i porodice u vihoru rata, kada se događaju ružne stvari. Sa pažnjom su ovo predstavljanje knjige „Majka“ sinoć u svečanoj sali Škole „Sveti Sava“ u Novoj Pazovi pratili građani. O knjizi je govorio književnik Nedeljko Babić, kao i generali Mićo Grubor

i Spasoje Smiljanić kao svedoci poslednjeg rata iz devedesetih godina. Avramovićeva knjiga „Majka“ je njegov četvrti roman, nastala je kao simbioza ratnih ljudskih sudbina predstavljenih u pojedinačnim likovima. U kulturno umetničkom programu su učestvovali: Pevačka grupa Omladinskog Kulturno umetničkog društva „Sveti Sava“ i članovi Amaterskog pozorišta „Mirko Tatalović – Ćira“, Milica Sklabinski i Dragan Nenadić. Prisutnu publiku i goste je pozdravila i direktorka Biblioteke „Dositej Obradović“, Nataša Filip koja je izrazila zadovoljstvo što može da pozdravi oficire RS i Srbije.