(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Osnovne, srednje škole i vrtići od danas nastavljaju sa radom • Maska Rolerkoster učenika osnovne škole iz Golubinaca pobedila je u kategoriji mlađih učesnika manskenbala, dok je Šarena bašta porodice Naglić takođe iz Golubinaca, osvojila prvo mesto među odraslim maskama na maskenbalu održanom u subotu • Ugostitelji teritoriji opštine Stara Pazova koji pružaju usluge smeštaja u nekategorisanom ugostiteljskom objektu dužni su da pre otpočinjanja obavljanja delatnosti podnesu prijavu lokalnoj samoupravi • SPORT: Košarkaši Dunava savladali Napredak 100:88, danas utakmica sa Vršcem • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Život 24.12.2019.
Novi Banovci
Pokloni za oko 600 mališana iz Podunavlja

Školarci su od danas na školskom raspustu i tako će biti do 14. januara. Posednji školski dan učenici nižih razreda u Novim Banovcima proveli su u prazničnom raspoloženju.

Za oko 600 mališana iz Pdunavlja organizovana je dodela novogodišnjih poklona, a najmlađi su imali priliku da sa svojim vršnjacima u prazničnoj atmosferi ozvaniče početak zimskog raspusta.

Po prvi put zahvaljujući donatorima obezbeđeni su pokloni za oko 170 predškolaca iz Starih i Novih Banovaca, Surduku i Belegiša.

Roditelji učenika od prvog do četvrtog razreda u Novim Banovcima četvrtu godinu za redom izdovili su sopstvena sredstva ne bi li obradovali svoje mališane.

Dodela novogodišnjih poklona organizovana je u sali novobanovačkog Doma kultura gde je tokom dana izvedeno nekoliko nogodišnjih predstava.