(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Sve spremno za Bogojavljensko plivanje za časni krst u Starim Banovcima • Pritvor osumnjičenima u slučaju "Jovanjica" • Do kraja januara izmena režima saobraćaja na putu Stara Pazova - Stari Banovci • Suzana Ilić predsedavajuća lokalnog SES-a • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Gusta magla, tokom dana suvo i hladno
Politika 30.12.2019.
Stara Pazova
Budžet opštine Stara Pazova u 2020. godini iznosiće 3,6 milijardi dinara

Staropazovački odbornici usvojili su danas većinom glasova budžet opštine za 2020.godinu, čiji je ukupan obim 3.643.369.000,00 dinara, od kojih prihodi i primanja budžeta iznose nešto više od 3 milijarde dinara a prihodi iz drugih izvora finansiranja blizu 600 miliona dinara.

I ove godine najviše sredstava je planirano za kapitalne investicije vezane za važne infrastrukturne projekte raspoređene u svim mestima opštine.

Usvojeni su programi poslovanja za 2020. godinu za više javnih preduzeća, Plan generalne regulacije naselja Belegiš, Kodeks ponašanja zaposlenih u opštinskoj upravi i Plan rada Skupštine za narednu godinu. Takođe, izglasan je i predlog Odluke o pravu na regresiranje troškova boravka u predškolskoj ustanovi za treće odnosno četvrto dete.

Tokom današnje sednice Skupštine opštine predasedavajući Goran Jović dva puta je prekidao zasedanje zbog nepoštovanja Poslovnika, izrekao je nekoliko opomena odbornicima, dok je jednog odbornika isključio iz rada Skupštine.