(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Osnovne, srednje škole i vrtići od danas nastavljaju sa radom • Maska Rolerkoster učenika osnovne škole iz Golubinaca pobedila je u kategoriji mlađih učesnika manskenbala, dok je Šarena bašta porodice Naglić takođe iz Golubinaca, osvojila prvo mesto među odraslim maskama na maskenbalu održanom u subotu • Ugostitelji teritoriji opštine Stara Pazova koji pružaju usluge smeštaja u nekategorisanom ugostiteljskom objektu dužni su da pre otpočinjanja obavljanja delatnosti podnesu prijavu lokalnoj samoupravi • SPORT: Košarkaši Dunava savladali Napredak 100:88, danas utakmica sa Vršcem • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Politika 30.12.2019.
Stara Pazova
Budžet opštine Stara Pazova u 2020. godini iznosiće 3,6 milijardi dinara

Staropazovački odbornici usvojili su danas većinom glasova budžet opštine za 2020.godinu, čiji je ukupan obim 3.643.369.000,00 dinara, od kojih prihodi i primanja budžeta iznose nešto više od 3 milijarde dinara a prihodi iz drugih izvora finansiranja blizu 600 miliona dinara.

I ove godine najviše sredstava je planirano za kapitalne investicije vezane za važne infrastrukturne projekte raspoređene u svim mestima opštine.

Usvojeni su programi poslovanja za 2020. godinu za više javnih preduzeća, Plan generalne regulacije naselja Belegiš, Kodeks ponašanja zaposlenih u opštinskoj upravi i Plan rada Skupštine za narednu godinu. Takođe, izglasan je i predlog Odluke o pravu na regresiranje troškova boravka u predškolskoj ustanovi za treće odnosno četvrto dete.

Tokom današnje sednice Skupštine opštine predasedavajući Goran Jović dva puta je prekidao zasedanje zbog nepoštovanja Poslovnika, izrekao je nekoliko opomena odbornicima, dok je jednog odbornika isključio iz rada Skupštine.