(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Opština Stara Pazova obezbedila bespovratna sredstva za 120 malih preduzetnika • Epidemiološka situacija u opštini Stara Pazova stabilna, još nema dece zaražene kovidom • Slovačka zajednica obeležava 70. godina od smrti pisca Vladimira Hurbana Vladimirova • U subotu u Novoj Pazovi održana likovna kolonija "I ja volim Novu Pazovu • Prvi poraz Omladinca u sezoni Novom Sadu od Mladosti 1:0, Jedinstvo i Dunav izvukli po bod • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Iznad većeg dela Srbije oblačno, mestimično s kišom. Dnevna temparatura od 16 stepeni do 21 stepen. Sutra promenljivo oblačno sa sunčanim periodima a narednih sedam dana biće postepeno toplije. Trenutno je 13 stepeni.
Politika 30.12.2019.
Stara Pazova
Budžet opštine Stara Pazova u 2020. godini iznosiće 3,6 milijardi dinara

Staropazovački odbornici usvojili su danas većinom glasova budžet opštine za 2020.godinu, čiji je ukupan obim 3.643.369.000,00 dinara, od kojih prihodi i primanja budžeta iznose nešto više od 3 milijarde dinara a prihodi iz drugih izvora finansiranja blizu 600 miliona dinara.

I ove godine najviše sredstava je planirano za kapitalne investicije vezane za važne infrastrukturne projekte raspoređene u svim mestima opštine.

Usvojeni su programi poslovanja za 2020. godinu za više javnih preduzeća, Plan generalne regulacije naselja Belegiš, Kodeks ponašanja zaposlenih u opštinskoj upravi i Plan rada Skupštine za narednu godinu. Takođe, izglasan je i predlog Odluke o pravu na regresiranje troškova boravka u predškolskoj ustanovi za treće odnosno četvrto dete.

Tokom današnje sednice Skupštine opštine predasedavajući Goran Jović dva puta je prekidao zasedanje zbog nepoštovanja Poslovnika, izrekao je nekoliko opomena odbornicima, dok je jednog odbornika isključio iz rada Skupštine.