(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Do 5. marta ove godine vlasnici oružja su u obavezi do zamene stare papirne oružne listove za nove plastificirane sa čipom • U celoj Vojvodini obustavljen rad škola i vrtića do 21.februara • Svako treće i naredno dete u opštini Stara Pazova od ove godine ima pravo na besplatan vrtić • U toku izgradnja levog koleseka na pruzi Beograd – Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Info 10.01.2020.
Stara Pazova
Za lokalni sport 70 miliona dinara u 2020. godini

Do kraja januara otvoren je konkurs za finansiranje i sufinansiranje godišnjih i posebnih programa u oblasti sporta na području opštine Stara Pazova za ovu godinu.

Za godišnje programe aktivnosti sportskih organizacija izdvojeno je 50 miliona dinara, dok je 20 miliona dinara opredeljeno za posebne programe iz oblasti sporta od interesa za ovu opštinu.

Sredstva su namenjena za: aktivnosti sportskih organizacija, sportskih društava i udruženja, kao i teritorijalnih i granskih sportskih saveza, kao i za izgradnju, održavanje i opremanje sportskih objekata ili organizovanje sportskih takmičenja.

Pored toga, novac je namenjen i za nagrade i priznanja za postignute sportske rezultate i doprinos razvoju sporta. Pored sportskih organizacija, udruženja i sportskih saveza, na poziv mogu konkurisati i ustanove za sport, škole i predškolske ustanove, kao i mesne zajednice.