(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Do 5. marta ove godine vlasnici oružja su u obavezi do zamene stare papirne oružne listove za nove plastificirane sa čipom • U celoj Vojvodini obustavljen rad škola i vrtića do 21.februara • Svako treće i naredno dete u opštini Stara Pazova od ove godine ima pravo na besplatan vrtić • U toku izgradnja levog koleseka na pruzi Beograd – Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Sport 02.02.2020.
Stara Pazova
Odbojkaši Jedinstva poraženi od lidera Vojvodina NS Seme 1:3

Sinoć su u Staroj Pazovi odbojkaši Jedinstva izgubili od Vojvodine NS Seme rezultatom 3:1. Prema nepisanom pravilu, kada ova dva rivala igraju utakmice u Staroj Pazovi, prvi set gotovo uvek pripadne domaćinu. Tako je bilo i u utakmici 16. kola Banka Poštanska štedionica superlige Srbije. Jedinstvo je osvojilo prvi set 25: 22, u drugom setu je do sredine viđena ravnopravna borba, nakon čega Vojvodina NS Seme pokazuje zbog čega je lider na tabeli. Osvojili su drugi set 21:25, i u tom ritmu nastavili do kraja.

Treći set je bio rutinski za novosađane 13:25, nakon čega Jedinstvo nije imalo šanse da se vrati i učini nešto više u četvrtom setu koji je Vojvodina rešila u svoju korist 19:25.

Do kraja regularnog dela sezone preostale su još dva kola. Vojvodina gostuje u Novom Pazaru a Jedinstvo ekipi Niša, dok će u poslednjem kolu novosađani dočekati Mladi Radnik a staropazovčani ugostiti Novi Pazar.