(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Do 5. marta ove godine vlasnici oružja su u obavezi do zamene stare papirne oružne listove za nove plastificirane sa čipom • U celoj Vojvodini obustavljen rad škola i vrtića do 21.februara • Svako treće i naredno dete u opštini Stara Pazova od ove godine ima pravo na besplatan vrtić • U toku izgradnja levog koleseka na pruzi Beograd – Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Ekonomija 03.02.2020.
Stara Pazova
Održana izborna skupština lokalnog Saveza samostalnih sindikata

Pregovaranje sa poslodvacima i borba za bolji status i zaštita prava zaposlenih, kao i unapređenje životnog standarda radnika i u narednom periodu biće prioritet Saveza samostalnih sindikata za opštinu Stara Pazova, a funkciju predsednika u narednih pet godina obavljaće dosadašnji predsednik Rade Erceg.

Na Izbornoj skupštini koja je održana u maloj sali Bele zgrade jednoglasnu podršku da na izborima ostanu na mestima na kojima su do sada obavljali te funkcije dobili su predsednik Saveza Ljubisav Orbović i predsednik SSS Vojvodine Goran Milić. Izboru novog rukovdstva prisustvovali su i predstavnici Veća samostalnih sindikata Srbije.

Potreba za organizovanjem radnika u cilju poboljšanja uslova rada i povećanje zarada javila se u vreme industrijske revolucije, tačnije krajem 19. i početkom 20. veka, a prvi skupovi radnika organizovani su spontano, te otuda nastaju i sindikati.