(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Staropazovački Dom zdravlja beleži blagi pad pacijenata koji se javljaju sa sumnjom da su zaraženi • Požarevčka policija uhapsila Staropazovčanina koji je zajedno sa Makedoncem krao • Do kraja avgusta produženi radovi na sanaciji nadvožnjaka na putu Nova Pazova - Novi Banovci • 5. i 6. avgusta uništavanje krpelja na teritoriji staropazovačke opštine • Otkazani "Dani opštine Stara Pazova"• Staropazovačka biblioteka tokom avgusta subotom ne radi • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Kiša, temperatura od 18 do 26 stepeni
Sport 09.02.2020.
Stara Pazova
DRAMATIČAN DERBI: Odbojkašice Jedinstva savladale UB 3:2

U Staroj Pazovi je u subotu odigrana neizvesna utakmica dostojna derbija 17. kola odbojkaške Poštanska štedionica Superlige Srbije u kojoj su odbojkašice Jedinstva savladale ekipu Uba sa 3:2.

Publika u Staroj Pazovi je prisustvovala izuzetno zanimljivoj i dramatičnoj utakmici. Jedinstvo je povelo sa 1:0 u setovima 25:22, iako je Ub dobrim delom ovog seta solidno kontrolisao igru. U naredna dva seta gošće preuzimaju kontrolu i rezultatom 18:25 izjednačuju na 1:1, a odmah potom igraju jedan od boljih setova prepustivši Jedinstvu svega 14 poena, 14:25.

U četvrtom setu, pre svega dobrim servisom i sa izuzetno raspoloženom Isidorom Kockarević, Jedinstvo je izjednačilo na 2:2, 25:16, dok je u petom setu je viđena prava drama. U dva navrata Jedinstvo je sticalo prednost od par poena, koju je Ub stizao da bi do kraja uspele da izjednače na 13:13. Tada je Isidora Kockarević napravila i dva ključna poena, prvi u napadu a zatim i as poen za bitnu pobedu Jedinstva. Ova Igračica je upisala jednu od najboljih utakmica u karijeri sa ostvarenim 21 poenom od toga 6 aseva.

Utakmica koja je imala višestruki značaj za obe ekipe, pored rezultatskog imala je i psihološki momenat. Za manje od mesec dana, odnosno 1. marta, ove dve ekipe igraće u finalu Kupa Srbije.