(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Opština Stara Pazova obezbedila bespovratna sredstva za 120 malih preduzetnika • Epidemiološka situacija u opštini Stara Pazova stabilna, još nema dece zaražene kovidom • Slovačka zajednica obeležava 70. godina od smrti pisca Vladimira Hurbana Vladimirova • U subotu u Novoj Pazovi održana likovna kolonija "I ja volim Novu Pazovu • Prvi poraz Omladinca u sezoni Novom Sadu od Mladosti 1:0, Jedinstvo i Dunav izvukli po bod • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Iznad većeg dela Srbije oblačno, mestimično s kišom. Dnevna temparatura od 16 stepeni do 21 stepen. Sutra promenljivo oblačno sa sunčanim periodima a narednih sedam dana biće postepeno toplije. Trenutno je 13 stepeni.
Info 29.01.2013.
Stara Pazova
Podnet optužni predlog protiv J.H.

Okončana je istraga i saslušani su svedoci povodom slučaja J.H. bivšeg direktora JKP "Vodovod i kanalizacija" iz Stare Pazove, koji je lišen slobode zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba službenog položaja. Nebojša Popović, Osnovni javni tužilac Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici je za RTV Stara Pazova jutros izjavio da je Tužilaštvo juče

podnelo optužni predlog protiv okrivljenog za navedeno krivično delo i predlog da se produži pritvor. Po rečima tužioca Popovića, zaprećena kazna za ovo krivično delo je od šest meseci do pet godina, a pritvor, ukoliko bude produžen, o čemu odlučuje Veće suda, biće produžen mesec dana, rekao je Nebojša Popović. Inače, J.H se tereti da je mimo plana javnih nabavki, bez saglasnosti stručnih lica i bez realne potrebe, nabavio opremu i sredstvo za dezinfekciju vode "tvin oksid", u iznosu od 14 miliona i 453 hiljade dinara. Sredstvo "tvin oksid" je više desetina puta skuplji od standardnog hlora koji je bio predviđen planom javnih nabavki, nabavljen i čija potrošna vrednost godišnje iznosi oko 250.000 dinara. Postoje osnovi sumnje da je navedenim radnjama osumnjičeni oštetio JKP "Vodovod i kanalizacije" za preko 14 miliona dinara.