(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Opština Stara Pazova obezbedila bespovratna sredstva za 120 malih preduzetnika • Epidemiološka situacija u opštini Stara Pazova stabilna, još nema dece zaražene kovidom • Slovačka zajednica obeležava 70. godina od smrti pisca Vladimira Hurbana Vladimirova • U subotu u Novoj Pazovi održana likovna kolonija "I ja volim Novu Pazovu • Prvi poraz Omladinca u sezoni Novom Sadu od Mladosti 1:0, Jedinstvo i Dunav izvukli po bod • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Iznad većeg dela Srbije oblačno, mestimično s kišom. Dnevna temparatura od 16 stepeni do 21 stepen. Sutra promenljivo oblačno sa sunčanim periodima a narednih sedam dana biće postepeno toplije. Trenutno je 13 stepeni.
Info 30.01.2013.
Stara Pazova
Ranka Savić posetila "Čistoću"

U okviru redovnih obilazaka i poseta sindikatima na teritoriji cele Srbije, Ranka Savić, predsednica Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata i narodni poslanik, danas je posetila Staru Pazovu. Na bazi JKP „Čistoća“, razgovarala je sa radnicima, a zatim je održan i zajednični sastanak sa direktorom „Čistoće“ Đukanom Rakonjcem. U toku je potpisivanje Kolektivnih ugovora i nova sistematizacija, a ova je
poseta imala za cilj da se nađu zajednička rešenja, kako bi obe strane, i poslodavci i radnci bili zadovoljni, čulo se na konferenciji za novinare nakon prijema kod predsednika Opštine Stara Pazova Đorđa Radinovića. Asocijacija ima za cilj da omasovi članstvo, da bude više prisutna i u Vojvodini, i da uđe u Socijalno – ekonomski savet, istakla je Ranka Savić, dodajući da položaj radnika u Srbiji nikad nije bio teži nego danas. Asocijacija slobodnih i nezavisnih sindikata je druga po veličini, posle Saveza samostalnih sindikata. U JKP „Čistoća“ u ovom je sindikatu 120 članova od 198 zaposlenih, istakao je predsednik sindikata Slavko Rudakijević, istakavši sa imaju veliku podršku Opštine Stara Pazova i predsednika.