VESTI: Počinje rekonstrukcija asfalta u centru Stare Pazove: Biće gužve u centru narednih desetak dana • U toku 11. Međunarodni kamp za mlade lidere u dijabetesu u Novoj Pazovi • Podela besplatnih autosedišta za decu: U petak u Domu kulture u Novim Banovcima od 13 do 14 za decu iz Podunavlja • Otvoren Second hand bazar u Parohijskom domu Slovačke evangeličke crkve • Počinje tretiranje korova po kanalima u atarima Srema • Danas uništavanje neeksplodiranih ubojnih sredstava u Batajnici • Odbojkašice Jedinstva pobedom započele finalnu seriju plejofa • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Info Stara Pazova 10.07.2020.
Petlja Stara Pazova zatvorena do 17. jula

Petlja Stara Pazova biće zatvorena za saobraćaj do 17. jula, s obzirom da su u toku radovi na održavanju kolovozne konstrukcije na deonici od naplatne stanice Stara Pazova do Inđije čija je vrednost radova 470 miliona dinara. To znači da je onemogućeno uključenje na auto-put iz pravca Stare Pazove za Novi Sad i isključenje sa auto-puta za Staru Pazovu iz pravcaBeograda ka Novom Sadu.

“Vozači se predhodno isključuju na petlji Novi Banovci i paralelnim putevima dolaze do Nove ili Stare Pazove.“ - kaže Dragan Pavković iz JP „Putevi Srbije“.

“Iz pravca Novog Sada isključite se kod Inđije, mada je moguće i isključenje kod Stare Pazove ako idete u mesto Staru Pazovu. Moguće je i isključenje kod Nove Pazove, ako idete u Novu Pazovu ali nije moguće na tom mestu preći nadvožnjak i ići prema Banovcima.” – dodaje Pavković.

Pored toga, produženi su radovi na na popravci oštećenog nadvožnjaka na deonici Nova Pazova – Novi Banovci u dužini od 800 metara, pa je tako zatvorena kolovozna traka u smeru ka Beogradu, a saobraćaj se preusmerava na na preticajnu saobraćajnu traku u smeru ka Novom Sadu gde se saobraćaj odvija dvosmerno. Zbog toga je zatvoreno isključenje za Novu Pazovu iz pravca Beograda ka Novom Sadu.

“To je veliki problem zbog brojnih kompanija koje tu posluju. U njima radi puno ljudi iz Beograda i okolnih mesta, nisu u situaciji da direktno dođu do posla i obilascima prave velike vremenske gubitke i dodatne troškove. Sve je to posledica onog nepromišljenog gesta kada je dizalica bagera na kamionu oštetila nadvožnjak. Od tada imamo velike probleme kak mi na lokalu, tako i ovi nadržavnom putu.”- kaže, Đorđe Vranješ iz Savete za bezbednost saobraćaja opštine Stara Pazova.

Završetak radova na obe deonici očekuje se krajem meseca.