(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Epidemiološka situacija u opštini Stara Pazova stabilna, još nema dece zaražene kovidom • Slovačka zajednica obeležava 70. godina od smrti pisca Vladimira Hurbana Vladimirova • U subotu u Novoj Pazovi održana likovna kolonija "I ja volim Novu Pazovu • Prvi poraz Omladinca u sezoni Novom Sadu od Mladosti 1:0, Jedinstvo i Dunav izvukli po bod • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Jutarnja temperatura od 11 do 15, a najviša dnevna od 22 do 25 stepeni. Uveče veće naoblačenje i pljuskovi sa grmljavinom.
Politika 06.08.2020.
Nova Pazova
U novom sazivu Skupštine Srbije i poslanica iz Nove Pazove

U ponedeljak u Skupštini Srbije su potvrđeni mandati novih narodnih poslanika koji su položili zakletvu, čime je zvanično konstituisan novi saziv parlamenta. U ovom sazivu opštinu Stara Pazova će predstavljati Maja Grbić, diplomirana pravnica iz Nove Pazove koja je obavljala dužnost pomoćnika predsednika opštine za poljoprivredu i komunalne delatnosti. Pre toga je u opštinskoj upravi bila načelnica Odeljenja za urbanizam i građenje. Izabrana je na lisi “Aleksandar Vučić – za našu decu”.

Kada su u pitanju ostale opštine u Sremu, pored već prepoznatiljivih političara i poslanika vladajuće koalicije Dr Aleksandra Martinovića iz Rume i Marjana Rističevića iz Novih Karlovaca, kao i prvog na listi Branislava Nedimovića iz Sremske Mitrovice, naš okrug će predstavljati i Radinović Dragana, inžinjer prehranbenih tehnologija iz Krčedina, Tomislav Janković inžinjer menadžmenta iz Mačvanske Mitrovice i Subić Milena diplomirani ekonomista iz Šida.

U prošlom sazivu opštinu Stara Pazova u republičkom parlamentu su predstavljale Ljibuška Lakatoš, sadašnja predsednica Nacionalnog saveta slovačke nacionalne manjine i Gorjana Marinković iz Stare Pazove, obe izabrane na listi vladajuće koalicije.