(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: EU pomaže Opštinama Stara Pazova i Ruma u upravljanju javnom imovinom • Pokrajinski sekretar i predstavnici lokalne samouprave obišli radove na izgradnji kanalizacione mreže • Roboti pčelice u pomažu deci u učenju u ŠOSO "Anton Skala" • U staropazovačkoj biblioteci promovisana knjiga "Mali Raša protiv Rajtera" • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura jutarnja od -1, najviša dnevna do 7 stepeni, mirno bez vetra
Info 24.04.2012.
Stara Pazova
PEŠAČKO BICIKLISTIČKA STAZA

Juče je u zgradi opštine Stara Pazova potpisan ugovor za izgradnju pešačko biciklističke staze Stara Pazova - Nova Pazova. Ugovor su potpisali Jovan Tišma, direktor Direkcije za izgradnju opštine Stara Pazova i Ginter Hartveger, direktor "Strabag" d.o.o.

Izvođač radova na izgradnji pešačko - biciklističke staze koja će povezivati dva najveća mesta u opštini, je Konzorcijum "Strabag" d.o.o. Beograd, "Vojvodinaput" a.d. Pančevo i Arhipro d.o.o. Beograd. Po rečima predsednika opštine Gorana Jovića, vrednost ove investicije je 64 miliona 895 hiljada dinara, sa PDV - om. Širina staze je 2,5 metara, a ukupna dužina iznosi tri i po kilometra, od skretanja za Vojku, kod restorana "Putnik" u Staroj Pazovi, do ulaska u Novu Pazovu, raskrsnica: Stara Pazova - Nova Pazova - Vojka - Stari Banovci. Izgradnja staze podrazumeva i postavljanje javne rasvete kako za pešake i bicikliste, sa jedne strane, tako i za vozila na magistralnom putu, sa druge strane. Takođe, biće postavljene i korpe za otpatke, a uradiće se i adekvatno ozelenjavanje.

Fotografija: Potpisnici ugovora (Z.Milić)