(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Epidemiološka situacija u opštini Stara Pazova stabilna, još nema dece zaražene kovidom • Slovačka zajednica obeležava 70. godina od smrti pisca Vladimira Hurbana Vladimirova • U subotu u Novoj Pazovi održana likovna kolonija "I ja volim Novu Pazovu • Prvi poraz Omladinca u sezoni Novom Sadu od Mladosti 1:0, Jedinstvo i Dunav izvukli po bod • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Jutarnja temperatura od 11 do 15, a najviša dnevna od 22 do 25 stepeni. Uveče veće naoblačenje i pljuskovi sa grmljavinom.
Kultura 11.09.2020.
Stara Pazova
Ponovo radi bioskop

Bioskop staropazovačkog Centra za kulturu počinje sa radom sledeće nedelje. Naime, za najmlađe je organizovana projekcija dugometražnog animiranog porodičnog filma „Superjunak Samsam“, dok će se u večernjem terminu prikazivati dvočasovna film Srđana Golubovića „Otac“ u kojem glavne uloge tumače Goran Bogdan, Boris Isaković i Nikola Rakočević.

„Superjunak Samsam“ se prikazuje od 18 časova u Staroj Pazovi u ponedeljak i utorak 14. i 15. septembra, u Novoj Pazovi u sredu 16. septembra, dok će se u Starim Bnaovcima prikazati u četvrtak 17. septembra.

Ovim danima u navedenim mestima od 20 sati prikazivaće se film „Otac“. Nadležni apeluju na posetioce da se pridržavaju svih epidemioloških mera koje se pre svega odnose na nošenje zaštitnih maski, držanje odstojanja u salama što će biti omogućeno tačno obeleženim sedištima u salama i korišćenje dezinfekcionih sredstava. Cena karte iznosi 250 dinara.