(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Epidemiološka situacija u opštini Stara Pazova stabilna, još nema dece zaražene kovidom • Slovačka zajednica obeležava 70. godina od smrti pisca Vladimira Hurbana Vladimirova • U subotu u Novoj Pazovi održana likovna kolonija "I ja volim Novu Pazovu • Prvi poraz Omladinca u sezoni Novom Sadu od Mladosti 1:0, Jedinstvo i Dunav izvukli po bod • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Jutarnja temperatura od 11 do 15, a najviša dnevna od 22 do 25 stepeni. Uveče veće naoblačenje i pljuskovi sa grmljavinom.
Sport 14.09.2020.
Stara Pazova
Omladinac ostao ne poražen, Jedinstvo ispustilo bod promašajem jedanaesterca u poslednjim minutima

Omladinac iz Novih Banovaca je ostao jedina ne poražena ekipa u Srpskoj ligi grupa Vojvodina jer je u 6. Kolu kao domaćin na stadionu u Belgešu igrao nerešeno 0:0 sa Borcem iz Sakula. I Dunav iz Starih Banovaca je igrao nerešeno 1:1 u Kuli sa ekipom Hajduka 1912. Jedinstvo je juče u Staroj Pazovi izgubilo od Radničkog iz Zrenjanina 1:2 iako su imali priliku da izjednače u poslednjim minutima iz jedanaestersca koji nije iskorišćen.

U 6. kolu Vojvođanske lige grupa Jug, Jadran iz Golubinaca je izgubio u Mačvanskoj Mitrovici od Podrinja sa 5:1, Radnički iz Nove Pazove je poražen u Bačkom Jarku od Mladosti sa 2:0, Podinavac je u Belegišu pobedio Crvenu Zvezdu iz Novog Sada sa 2:1 a Sremac je u Vojki savladao Budućnost iz Salaša Noćajskog sa 4:1.