(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Epidemiološka situacija u opštini Stara Pazova stabilna, još nema dece zaražene kovidom • Slovačka zajednica obeležava 70. godina od smrti pisca Vladimira Hurbana Vladimirova • U subotu u Novoj Pazovi održana likovna kolonija "I ja volim Novu Pazovu • Prvi poraz Omladinca u sezoni Novom Sadu od Mladosti 1:0, Jedinstvo i Dunav izvukli po bod • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Jutarnja temperatura od 11 do 15, a najviša dnevna od 22 do 25 stepeni. Uveče veće naoblačenje i pljuskovi sa grmljavinom.
Info 15.09.2020.
Stara Pazova
U opštini Stara Pazova stabilna epidemiološka situacija, registrovan 1 zaraženi

Epidemiološka situacija u opštini Stara Pazova je stabilna i povoljna. Registrovana je jedna osoba zaražena virusom korona. U Sremu ukupno je zaraženo 32 osobe, od toga - u Inđiji nijedno lice, Irigu 1 lice, Pećincima 1 lice, Rumi 1 lice, Šidu 7 lica, dok je najveći broj pozitivnih na korona virus u Sremskoj Mitrovici, čak 20 osoba. Broj zaraženih osoba iz dana u dan opada a broj izlečenih raste.

Da podsetimo, svi građani Srbije koji se vraćaju iz inostranstva, posebno iz zemalja gde se broj obolelih od korona virusa povećava, poput Crne Gore i Hrvatske, biće obavezni da se jave epidemiologu ili svom izabranom lekaru u roku od 24 sata od ulaska u zemlju. Ta odluka stupa na snagu od petka 18. septembra u 18 sati, odlučeno je na sednici Kriznog štaba za borbu protiv epidemije korona virusa.