(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Centralni vakcinalni punkt se nalazi na Pazovačkim bazenima • COVID 19: Pada broj novozaraženih, juče vakcinisano čak 600 sugrađana, gužve su sve manje • Odbornici usvojili Odluku o zoohigijeni, radna tela Skupštine, predloge za sprovođenje izbora za Mesne zajednice... • Predsednik Kancelarije za Slovake u dijaspori posetio Staru Pazovu • Staropazovačka opština će ove godine imati 13 predstavnika na pokrajinskoj smotri recitatora • Omladinac u Pećincima igra sa Feniksom, Dunav u Sakulama a Jedinstvo u Banatskom Velikom Selu • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Oblačno, temperatura jutarnja 4, dnevna do 12 stepeni
Život 25.09.2020.
Stara Pazova
AKCIJE SOLIDARNOSTI Korpe pomoći u Mediusu i prikupljanje zimske odeće u Crvenom krstu

U toku je akcija prikupljanja polovne garderobe za najugroženije sugrađane s teritorije opštine Stara Pazova koju organizuje lokalni Crveni krst. Akcija se sprovodi tokom meseca solidarnosti od 14. septembra do 17. oktobra.

Da je važno pokazati društvenu odgovornost potvrđuje trgovniski lanac “Medijus“ koji je u mesecu solidarnosri sa starijim i ugroženim sugrađanima, a u saradnji sa staropazovačkim Crvenim krstom organizovao takozvanu korpu pomoći u kojoj građani sve do 17. oktobra imaju priliku da pokažu humanost i solidarišu se sa osetljivim kategorijama. Ljiljana Krunić, marketing menadžer u kompaniji „Medijus“ kaže da će u 8 objekata biti postavljene korpe pomoći gde će potrošači donirati nešto od osnovnih proizvoda koje pišu na specifikaciju u korpama, a sama kompanija će po okončanju akcije doprineti svojom donacijom.

Pored toga, građani u lokalnom Crvenom krstu mogu donirati polovnu garderobu sve do 17. oktobra. Branka Pantelić, stručna saradnica Crvenog krsta u Staroj Pazovi apeluje na sve donatore to bude čista i isplegana garderoba koja će se u dezinfikovanom prostoru držati do podele najugruženijima.

Podela prikupljene pomoći do najugroženijih stići će 16. i 17. oktobra kada se obeležavaju Svetski dan hrane i Svetski dan borbe protiv siromaštva.