(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Trenutno 251 aktivni slučaj COVID 19, za 24 časa 49 nova slučaja • Sakupljena sredtva za Stefana Subotićaiz Belegiša za transplantaciju koštane srži u Nemačkoj • Pisarnica opštinske uprave ne radi, dokumentacija se predaje na info pultu • Biblioteka zatvara čitaonice, knjige se samo ostavljaju na stolu ispred ulaza • Od 23.11. izložba slika Marije Gužvice u galeriji CzK "Mira Brtka" • Omladinac dočekuje Vršac,Jedinstvo Slobodu iz Novih Kozaraca • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, najviša dnevna temperatura do 6 stepeni.
Sport 17.11.2020.
Stara Pazova
Vest Hem i Fulam ovom Meridianovom igraču doneli su baš ozbiljan keš

Poznato je da kladionica Meridian više od deceniju ima najveću i najjaču ponudu mečeva na uživo klađenje na domaćem tržištu.

Ovaj tiket uplaćen je pred sam početak sudijske nadoknade meča Vest Hem – Fulam. Taman na vreme za ozbiljnu naplatu, ali ne pre retko viđene fudbalske drame.

A ti možeš do dobitka nikad lakše – Sportska kladionica Meridian sve nove igrače časti vrhunskim bonusom - 1.000 DINARA BEZ USLOVA za online klađenje!

Preuzmi bonus odmah OVDE!

Imali su „Čekićari“ terensku inicijativu ali Mojesova četa celih devedeset minuta nije bila u stanju da postigne gol. Otpor gostiju napokon je slomio Tomas Souček u drugom minute nadoknade šutom sa peterca i Meridianov igrač već je počeo da slavi.

A onda u petom minute nadoknade Vest Hemov igrač ruši protivnika u svom šesnaestercu i posle dvominutnog gledanja u VAR, sudija svira penal za goste (koji nije šutirao naš Mitrović). Možemo samo da pretpostavimo šta se sve u tom trenutku motalo po glavi autoru ovog mega hrabrog tiketa…
Igrač Fulama probao je čuvenu „panjenku“ – Fabijanski je lagano uhvatio loptu i veliko slavlje u domu vernog Meridianovog igrača moglo je da počne.

Sledeća ovakva priča može biti baš o tebi – zbog bonusa od 1000 RSD koji dobijaš bez ikakvog uslova.

Meridianbet- kuća najvećih bonusa!