(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Centralni vakcinalni punkt se nalazi na Pazovačkim bazenima • COVID 19: Pada broj novozaraženih, juče vakcinisano čak 600 sugrađana, gužve su sve manje • Odbornici usvojili Odluku o zoohigijeni, radna tela Skupštine, predloge za sprovođenje izbora za Mesne zajednice... • Predsednik Kancelarije za Slovake u dijaspori posetio Staru Pazovu • Staropazovačka opština će ove godine imati 13 predstavnika na pokrajinskoj smotri recitatora • Omladinac u Pećincima igra sa Feniksom, Dunav u Sakulama a Jedinstvo u Banatskom Velikom Selu • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Oblačno, temperatura jutarnja 4, dnevna do 12 stepeni
Info 18.11.2020.
Stara Pazova
Pisarnica opštinske uprave ne radi, dokumentacija se predaje na info pultu

Na osnovu odluke Opštinskog štaba za vanredne situacije opštine Stara Pazova od 17. novembra 2020. godine obustavljen je rad pisarnice Opštinske uprave Stara Pazova tzv. šalter sale, radi izbegavanja neposrednog kontakta sa strankama a u cilju sprečavanja širenja virusa COVID-19. Građani će moći svoje zahteve, molbe i drugu dokumentaciju da ostave u kutijama u prizemlju zgrade Opštinske uprave ili podneti na mejl adresu opštine.

Takođe, još jedna od mera za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti COVID-19 je ograničavanje radnog vremena ugostiteljskih objekata na teritoriji opštine Stara Pazova, prodavnica, trgovinskih centara i drugih maloprodajnih trgovinskih objekata, pozorišta i bioskopa, priređivača posebnih i klasičnih igara na sreću.

U periodu počev od 17. novembra 2020. godine zaključno sa 01. decembrom 2020. godine ovi objekti neće raditi od 21 časa do 5 časova narednog dana. Izuzetak su apoteke, benzinske pumpe u obavljanju delatnosti prodaje goriva i ugostiteljski i drugi objekti koji vrše dostavu hrane.

Sprovođenje mera iz ovog akta, u skladu sa zakonom utvrđenim ovlašćenjima, obezbeđuje i nadzire Odeljenje za inspekcijske poslove i komunalne delatnosti Opštinske uprave opštine Stara Pazova uz saradnju sa drugim državnim organima.