(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Centralni vakcinalni punkt se nalazi na Pazovačkim bazenima • COVID 19: Pada broj novozaraženih, juče vakcinisano čak 600 sugrađana, gužve su sve manje • Odbornici usvojili Odluku o zoohigijeni, radna tela Skupštine, predloge za sprovođenje izbora za Mesne zajednice... • Predsednik Kancelarije za Slovake u dijaspori posetio Staru Pazovu • Staropazovačka opština će ove godine imati 13 predstavnika na pokrajinskoj smotri recitatora • Omladinac u Pećincima igra sa Feniksom, Dunav u Sakulama a Jedinstvo u Banatskom Velikom Selu • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Oblačno, temperatura jutarnja 4, dnevna do 12 stepeni
Info 20.11.2020.
Stara Pazova
Kurs knjigovodstva - ONLINE - Akademija Oxford

Polaznici se obučavaju za rad u knjigovodstvu na računarima u softverima za predviđenu struku, odnosno oblast. Nastavu je moguće pohađati u okviru grupe i individualno, u zavisnosti od potreba polaznika.

Akademija Oxford organizuje osnovni i napredni kurs knjigovodstva. Grupna nastava osnovnog nivoa traje 80 časova, dok je za individualnu predviđeno 50 školskih časova. Grupna nastava naprednog nivoa knjigovodstv atraje 60 školskih časova, dok induvidualna traje 40 školskih časova.

Svesni smo toga da se danas živi u trci sa vremenom i svaka ušteda vremena je jako bitna, pa smo zato polaznicima naše škole obezbedili online kurs knjigovodstva.

Ono što je bitno jeste da se ovim vidom pohađanja kursa dobija apsolutno isti nivo znanja. Fond časova je isti. Kurs se bazira na novim programima knjigovodstva, što znači da se polaznici obučavaju za rad knjigovodstva na računarima u softverima predviđenim za knjigovodstvo. Sav material potreban za knjigovodstveni kurs polaznici dobijaju u školi.

Za više informacija možete nas kontaktirati na broj 060/022-30-42, ili nam pisati na mejl starapazova@akademijaoxford.com. Možete nas posetiti i na adresi Ćirila i Metodija 15, lokal 18 (tržni centar City, prizemlje) radnim danima od 08 do 21h, subotom od 09 do 14h.