(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Centralni vakcinalni punkt se nalazi na Pazovačkim bazenima • COVID 19: Pada broj novozaraženih, juče vakcinisano čak 600 sugrađana, gužve su sve manje • Odbornici usvojili Odluku o zoohigijeni, radna tela Skupštine, predloge za sprovođenje izbora za Mesne zajednice... • Predsednik Kancelarije za Slovake u dijaspori posetio Staru Pazovu • Staropazovačka opština će ove godine imati 13 predstavnika na pokrajinskoj smotri recitatora • Omladinac u Pećincima igra sa Feniksom, Dunav u Sakulama a Jedinstvo u Banatskom Velikom Selu • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Oblačno, temperatura jutarnja 4, dnevna do 12 stepeni
Info 12.02.2021.
Stara Pazova
RADNO VREME ZA PRAZNIKE: Čistoća, Dom zdravlja, Lasta, apoteke, Pošta,...

Radno vreme službi Doma zdravlja "Dr Jovan Jovanović - Zmaj" Stara Pazova na državni praznik 15. i 16. Februara 2021. je sledeće:

- Služba opšte medicine Doma zdravlja u Staroj i Novoj Pazovi i Starim Bnaovcima i dežurne apoteke na državni praznik 15. i 16. februara radiće od 08-14 časova.
- Pedijatrija u Staroj Pazovi od 08-14h.
- COVID ambulanta u Staroj Pazovi od 07-13h.
- Punkt za vakcinaciju protiv SARS-CoV2 u Staroj Pazovi od 08-20h s tim što se građani mogu javiti isključivo u zakazanom terminu.

Saobraćajno preduzeće "Lasta-Srem" Stara Pazova u subotu će prevoziti putnike po ustaljenom rasporedu za taj dan, dok će u nedelju, ponedeljak i utorak, putnike prevoziti po nedeljnom redu vožnje.

JKP "Čistoća" Stara Pazova, u ponedeljak i utorak neće odnositi smeće po rasporedu za te dane, prazniće samo velike i polupodzemne kontejnere u Staroj i Novoj Pazovi i naselju Banovci Dunav.

Za JKP "Vodovod i kanalizacija" su ponedeljak i utorak takođe neradni dani. Sve kvarove i hitne intervencije građani mogu prijaviti 24 časa dnevno na 022-310-330.

Tokom praznika, 15. i 16. februara, radiće samo dežurne pošte - u Beogradu, kao i u svim većim gradovima i turističkim centrima i pošte na graničnim i administrativnim prelazima – ukupno 73 pošte u Srbiji.

Narodna biblioteka "Dositej Obradović" u Staroj Pazovi i svojim ograncima na teritoriji opštine Stara Pazova sa čitaocima takođe neće raditi tokom praznika.

Ekspoziture brojnih banka u Staroj Pazovi neće raditi 15. i 16. februara, prvi radni dan posle praznika je sreda.