(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Centralni vakcinalni punkt se nalazi na Pazovačkim bazenima • COVID 19: Pada broj novozaraženih, juče vakcinisano čak 600 sugrađana, gužve su sve manje • Odbornici usvojili Odluku o zoohigijeni, radna tela Skupštine, predloge za sprovođenje izbora za Mesne zajednice... • Predsednik Kancelarije za Slovake u dijaspori posetio Staru Pazovu • Staropazovačka opština će ove godine imati 13 predstavnika na pokrajinskoj smotri recitatora • Omladinac u Pećincima igra sa Feniksom, Dunav u Sakulama a Jedinstvo u Banatskom Velikom Selu • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Oblačno, temperatura jutarnja 4, dnevna do 12 stepeni
Život 29.03.2021.
Stara Pazova
Šta vam je sve potrebno za prolećnu šetnju sa bebom?

Sunčani prolećni dani savršeni su za uživanje i šetnju sa svojim mališanima. Sa decom je već nešto lakša priča, dok je sa bebama uvek sve nezgodno. Nikad nismo sigurni da li smo ih dobro obukli za prelazno vreme i da li smo poneli sve što je neophodno. Ukoliko niste sigurni šta je sve to potrebno poneti u šetnju sa bebom, evo odgovora.

#1 Bebi garderoba za prelazno vreme


Pre svega, savet za svaku mamu – krenite u šetnju sa svojom bebom tek onda kada je naspavana, napojena i raspoložena, kako bi bila spremna da uživa napolju i istražuje svet, a kako bi i vama šetnja prijala. Iako ste već presvukli svoje mezimče, ne zaboravite da sa sobom  ponesete rezervne pelene, vlažne maramice, kremu i podlogu ili peškirić za presvlačenje.


Rezervna bebi garderoba je nešto što uvek morate imati sa sobom kako biste se osećali sigurno, jer se beba prilikom jela, znate i sami, vrlo lako uprlja. Ukoliko vam je potrebna kvalitetna decija oprema, online prodavnica 4Kids ima baš sve što zamislite. Ovo je carstvo kako za bebe, tako i za mame koje će pronaći sve za svoje mališane na jednom mestu.

#2 Velika torba za mame u koju sve staje


Da bi šetnja zaista bila bezbrižna i prijatna, nije dovoljna samo bebi garderoba. Komfor mame svakako je važan, pa je isto tako važan i izbor kada je torba za mameu pitanju. Bebi oprema u celosti može da olakša vaše svakodnevno funkcionisanje. Upravo zbog toga odgovarajuća torba za mame umnogome olakšava posao! Obratite pažnju na veličinu i birajte torbe sa što više pregrada, kako ne biste došle u situaciju da se torba pretvori u rupu bez dna u kojoj se ništa ne može pronaći. Torba sa pregradama biće vam vrlo praktična i u nju ćete moći da potrpate i kozmetiku, i hranu i opremu za presvlačenje, ali i neke svoje sitnice.

#3 Kvalitetna kolica za bebe


Kada krećete u prvu prolećnu šetnju, neizostavna stavka su svakako kolica za bebe. Kolica su danas investicija za sve roditelje, stoga treba birati ona koja su kvalitetna i koja odgovaraju cenovnom rangu. Osim osnovne namene, odnosno transportne uloge, kolica za bebe imaju još jednu važnu odliku, a to je da omoguće vašoj bebi što veći komfor. Postoji razlog zašto su kolica za bebe 3 u 1 najprodavanija, a ujedno i najbolja investicija prema ocenama mnogih roditelja.


To su kolica koja zapravo predstavljaju set za novorođenčad – auto sedište, kolica i tvrdu korpu. Format kolica 3 u 1 fenomenalan je, jer su vrlo jednostavno rasklopiva, praktična za sve situacije i olakšavaju dan svakoj mami. Ukoliko su vam potrebna kolica najvećeg kvaliteta, kao i dodatna decija oprema, online prodavnica dečije opreme 4Kids iznenadiće vas svojom širokom ponudom kolica za bebe renomiranih svetskih brendova po veoma pristupačnim cenama.

#4 Ne zaboravite glodalice i igračkice


Za sam kraj, ne zaboravite da u šetnju ponesete sve omiljene igračkice i glodalice svog mezimca. Ukoliko dođe do trenutaka nervoze, a bebina rukice krenu put usta, ne zaboravite da ste u torbu stavile glodalicu. Danas na tržištu postoje fenomenalne glodalice koje se mogu rashladiti u frižideru, pa će tako rashlađene biti pravi užitak i opuštanje za bebeće desni.

Ukoliko u svom gradu ne možete da pronađete kvalitetne stvari kada je u pitanju decija oprema, online prodavnica je uvek idealno rešenje. Iskoristite sve pogodnosti interneta i poručite online. U eri nedostatka vremena i brzog tempa života, internet prodavnica dečije opreme 4Kids je tu da odgovori na sve vaše zahteve kako bi online kupovina prošla bez ikakvih problema.