(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: EU pomaže Opštinama Stara Pazova i Ruma u upravljanju javnom imovinom • Pokrajinski sekretar i predstavnici lokalne samouprave obišli radove na izgradnji kanalizacione mreže • Roboti pčelice u pomažu deci u učenju u ŠOSO "Anton Skala" • U staropazovačkoj biblioteci promovisana knjiga "Mali Raša protiv Rajtera" • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura jutarnja od -1, najviša dnevna do 7 stepeni, mirno bez vetra
Sport 26.04.2012.
Stara Pazova
JEDINSTVO OSVOJILO KUP SREMA

Fudbaleri Jedinstva iz Stare Pazove osvojili su kup Srema, pošto su juče u finalu, u Golubincima, nakon boljeg izvođenja penala pobedili Hajduk iz Beške ukupnim rezultatom sa 6:5, u regularnom toku utakmica je završena nerešeno 1:1.
Kapitenu Jedinstva Aleksandru Ercegu pobednički pehar predao je Slavko Tuvedžić, predsednik Izvršnog odbora Područnog fudbalskog saveza Srema. Pored toga što su osvojili Kup Srema fudbaleri Jedinstva će nastaviti takmičenje u kupu na nivou Vojvodine. Po zavrsetku utakmice Dragan Macura trener Jedinstva je čestitao protivniku na fer i korektnoj igri i istakao da se Jedinstvo okreće utakmica za bodove u prvenstvu. Slobodan Marković trener Hajduka je u prvi plan istakao da je utakmica bila dostojna finala kupa Srema i čestitato Jedinstvu na zasluženoj pobedi.
Treba istaći da je Fudbalski klub Jadran u Golubincima bio odličan organizator utakmice na čelu sa predsednikom Slobodnom Vukobradovićem.