(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: EU pomaže Opštinama Stara Pazova i Ruma u upravljanju javnom imovinom • Pokrajinski sekretar i predstavnici lokalne samouprave obišli radove na izgradnji kanalizacione mreže • Roboti pčelice u pomažu deci u učenju u ŠOSO "Anton Skala" • U staropazovačkoj biblioteci promovisana knjiga "Mali Raša protiv Rajtera" • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura jutarnja od -1, najviša dnevna do 7 stepeni, mirno bez vetra
Kultura 30.04.2012.
Stara Pazova
GODIŠNJI KONCERT TAMBURAŠA

Gradski tamburaški orkestar Stara Pazova pod rukovodstvom Ljubinka Lazića sinoć je u punoj pozorišnoj sali u Staroj Pazovi održao godišnji koncert. Uz goste, solistu na violini Jovana Bogosavljevića i Bojanu Sovilj za klavirom, staropazovački tamburaši odsvirali zahtevne kompozicije klasične muzike.
Zahvaljujući Ljubinku Laziću poznate pesme Riblje čorbe sinoć su prvi put izvedene u aranžmanu za tamburaški orkestar a u programu zabavnih i narodnih pesma, kao i uvek, publiku je oduševio tenor najstarijeg člana orkestra Zorana Lepšanovića. Solo deonice na tamburi imao je i Miloš Prodanović. Pripremljen program je završen, kao i prošle godine, pesmom „Svirci moji“ ali je oduševljena publika izmamila bis i omiljenu pesmu „Vratiće se rode“. Neposredno pre početka godišenjeg koncerta Gradskog tamburaškog orkestra STara Pazova u holu pozorišne sale u Staroj Pazovi, sinoć, priređena je promocija DVD izdanja prošlogodišnjeg koncerta ovog orkestra.