(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Do 5. marta ove godine vlasnici oružja su u obavezi do zamene stare papirne oružne listove za nove plastificirane sa čipom • U celoj Vojvodini obustavljen rad škola i vrtića do 21.februara • Svako treće i naredno dete u opštini Stara Pazova od ove godine ima pravo na besplatan vrtić • U toku izgradnja levog koleseka na pruzi Beograd – Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Info 04.05.2013.
Stara Pazova
Vulin u Pazovi sa kosovskom decom

Decu iz fudbalskog kluba „Kosmet“ iz Leposavića, koja su u višednevnoj poseti Sportskom centru Fudbalskog Saveza Srbije, danas su posetili bivši direktor Vladine kancelarije za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin i predsednik Fudbalskog Saveza Srbije Tomislav Karadžić. Ovom prilikom Aleksandar Vulin se zahvalio FSS-u na prilici koju su pružili deci iz Leposavića da osete kako je to biti slobodan, kako izgleda ne plašiti se vojske niti upada Rosovih jedinica, nego jednostavno biti dete i igrati fudbal.

Predsednik FSS-a Tomislav Karadžić je rekao kako je Savez sa zadovoljstvom prihvatio inicijativu Aleksandra Vulina da deca sa Kosova posete Sportski centar FSS i da se tom prilikom upoznaju sa mestom gde se spremaju i naši reprezentativci kao i da su imali priliku da upoznaju nove drugare i da nose samo pozitvna iskustva. Deca fudbalskog kluba „Kosmet“ odigrala su i prijateljsku utakmicu a u Staroj Pazovi će boraviti do ponedeljka.