(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Osnovne, srednje škole i vrtići od danas nastavljaju sa radom • Maska Rolerkoster učenika osnovne škole iz Golubinaca pobedila je u kategoriji mlađih učesnika manskenbala, dok je Šarena bašta porodice Naglić takođe iz Golubinaca, osvojila prvo mesto među odraslim maskama na maskenbalu održanom u subotu • Ugostitelji teritoriji opštine Stara Pazova koji pružaju usluge smeštaja u nekategorisanom ugostiteljskom objektu dužni su da pre otpočinjanja obavljanja delatnosti podnesu prijavu lokalnoj samoupravi • SPORT: Košarkaši Dunava savladali Napredak 100:88, danas utakmica sa Vršcem • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Kultura 19.05.2013.
Stara Pazova
Smotra amaterskog pozorišta Vojvodin

Otvaranjem izložbe portreta prvaka Srpskog narodnog pozorišta, sinoć je u Staroj Pazovi počeo 51. Susret amaterskih pozorišnih društava Vojvodine. Susret je svečano otvorila poznata srpska glumica Tanja Bošković, a predsednik opštine Stara Pazova Djordje Radinović izrazio je nadu, da će sledeće godine, kada će Stara Pazova biti domaćin susreta po 30-ti put, susret prerasti u festival.
U ovogodišnjoj vojvodjanskoj pozorišnoj produkciji bilo je 50 predstava, a 8 najboljih plasiralo se na pokrajinsku smotru. Prvi su nastupili Staropazovčani, Slovačko pozorište VHV sa autorskim projektom Miroslava Kožika – Vavilon. Stručni žiri pozitivno je ocenilo ovu predstavu, a žiri publike je za glumicu večeri proglasio Andreju Stanišić. Večeras će na Susretu nastupiti amateri iz Šida sa predstavom Cvetina Aničića Soba za uspavanku.