(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Aktuelni radovi u Novoj Pazovi na kanalizacionoj i vodovodnoj mreži • Otvaranje izložbe slika "Moskva - Sankt Petersburg" večeras u holu pozorišne sale u 19 časova • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura jutarnja od 3 do 10, najviša dnevna do 16 stepeni
Info 23.09.2013.
Stara Pazova
Teška saobraćajna nesreća u St.Pazovi

Juče ujutru, oko 07,00 časova, u ulici Kralja Petra u Staroj Pazovi, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubila jedna osoba, dok je druga zadobila teške telesne povrede opasne po život. Do nesreće je došlo kada je putnički automobil "alfa romeo" kojim je upravljao G.G. (27) sa područja Inđije, prešao u suprotnu saobraćajnu traku i direktno udario u "golf" u kojem se nalazio I.B. (30) sa područja Rume. Od siline udara, "golf" je pao u odvodni kanal, a drugi automobil je udario u stub ulične rasvete. Na licu mesta poginuo je I.B. dok je G.G. zbog teških telesnih povreda opasnih po život prevežen u Urgentni centar u Beograd.
Uviđaj na licu mesta je izvršio dežurni istražni sudija Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici, u prisustvu zamenika osnovnog javnog tužioca i policije, saopštila je Policijska uprava Sremska Mitrovica.