(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Opština Stara Pazova obezbedila bespovratna sredstva za 120 malih preduzetnika • Epidemiološka situacija u opštini Stara Pazova stabilna, još nema dece zaražene kovidom • Slovačka zajednica obeležava 70. godina od smrti pisca Vladimira Hurbana Vladimirova • U subotu u Novoj Pazovi održana likovna kolonija "I ja volim Novu Pazovu • Prvi poraz Omladinca u sezoni Novom Sadu od Mladosti 1:0, Jedinstvo i Dunav izvukli po bod • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Iznad većeg dela Srbije oblačno, mestimično s kišom. Dnevna temparatura od 16 stepeni do 21 stepen. Sutra promenljivo oblačno sa sunčanim periodima a narednih sedam dana biće postepeno toplije. Trenutno je 13 stepeni.
Info 05.02.2014.
Stara Pazova
Uhapšen zbog reketiranja

Pripadnici Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici uhapsili su M.K.(26) s područja Stare Pazove zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela iznuda i razbojništvo. Po ovlašćenju nadležnog tužioca, njemu je određeno zadržavanje do 48 časova, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova. M.K. se tereti da je u više navrata, zajedno sa B.B. (25), naoružan nožem i bejzbol palicom dolazio u kuću jednog sugrađanina i uz pretnju da će napasti i povrediti članove njegove porodice, iznudio više od 100.000 dinara.

Osumnjičeni će u zakonskom roku biti doveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Staroj Pazovi, dok je protiv B.B. podneta krivična prijava u redovnom postupku, navodi se u policijskom saopštenju. Nezvanično saznajemo da je M.K. ispoljio posebnu vrstu sadizma i grubosti prema licu koje je bolesno i nemoćno, i koje se kreditno zadužilo kako bi plaćalo "reket" okrivljenome.