(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Do 5. marta ove godine vlasnici oružja su u obavezi do zamene stare papirne oružne listove za nove plastificirane sa čipom • U celoj Vojvodini obustavljen rad škola i vrtića do 21.februara • Svako treće i naredno dete u opštini Stara Pazova od ove godine ima pravo na besplatan vrtić • U toku izgradnja levog koleseka na pruzi Beograd – Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Info 05.02.2014.
Stara Pazova
Uhapšen zbog reketiranja

Pripadnici Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici uhapsili su M.K.(26) s područja Stare Pazove zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela iznuda i razbojništvo. Po ovlašćenju nadležnog tužioca, njemu je određeno zadržavanje do 48 časova, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova. M.K. se tereti da je u više navrata, zajedno sa B.B. (25), naoružan nožem i bejzbol palicom dolazio u kuću jednog sugrađanina i uz pretnju da će napasti i povrediti članove njegove porodice, iznudio više od 100.000 dinara.

Osumnjičeni će u zakonskom roku biti doveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Staroj Pazovi, dok je protiv B.B. podneta krivična prijava u redovnom postupku, navodi se u policijskom saopštenju. Nezvanično saznajemo da je M.K. ispoljio posebnu vrstu sadizma i grubosti prema licu koje je bolesno i nemoćno, i koje se kreditno zadužilo kako bi plaćalo "reket" okrivljenome.