(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Aktuelni radovi u Novoj Pazovi na kanalizacionoj i vodovodnoj mreži • Otvaranje izložbe slika "Moskva - Sankt Petersburg" večeras u holu pozorišne sale u 19 časova • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura jutarnja od 3 do 10, najviša dnevna do 16 stepeni
Kultura 29.05.2012.
Stara Pazova
AMATERI PROSLAVILI USPEHE

Povodom uspeha svih programskih formi Slovačkog Kulturno umetničkog društva Janko Čmelik u do- sadašnjim takmičenjima, sinoć je u prostorijama ovog Društva organizovano druženje i večera.
Cilj susreta svih amatera je da se sve generacije ovog društva u različitim oblastima delovanja barem jednom godišnje sretnu, da proslave uspehe i da zajedničkim snagama nastave da rade na negovanju kulturne baštine i stvaranju novih kulturnih vrednosti Slovaka, istakla je Ana Lepšanović, predsednica Društva pozdravljajući prisutne. Seledeća zajednička akcija uz pesmu, igru i slovačke specijalitete, je već u subotu kada će se svi okupiti oko ,,maja,, koji je podignut 30. aprila u znak sećanja na pomalo zaboravljeni običaj dizanja okićenog drveta, simbola dolazka proleća i radosti života.