(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: DOLIJAO STAROPAZOVAČKI ZELENAŠ: Na ime nepostojećeg duga iznudio da mu žrtva prepiše kuću • U Belegišu je završena izgradnja zgrade nove škole, sledi opremanje i đaci u nove klupe sedaju 01. septembra • COVID 19: Tokom vikenda u staropazovačkoj opštini registrovano 27 novozaraženih, trenutno 181 aktivni slučaj • Trenutno je dostupna vakcina kompanije AstraZeneka, dok se tokom nedelje očekuje nova količina kineske Sinofarm vakcine • Pokrajinski Sekretarijat za privredu i turizam raspisao četiri konkursa - pomoć malim i mikro preduzećima • Licitacija dresa Miloša Jojića na FB stranici Lokalne fondacije Stara Pazova • STAROPAZOVAČKI PČELARI: Tržište preplavljeno falsifikatima meda, svaki med jeftiniji od 800 dinara nije prirodan • PODVIG ODBOJKAŠICA JEDINSTVA: Savladana Crvena Zvezda sa 3:0! • Značajna pobeda košarkaša Dunava u neizvesnoj utakmici sa Zlatiborom 88:82 • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Toplije, Temperatura do 12 stepeni
Info 12.06.2014.
Stara Pazova
Održan drugi donatorski skup

Fondacija Pazova za najugroženije koju čine privrednici, preduzetnici i građani opštine Stara Pazova nakon prvog donatorskog skupa na kojem je sakupljeno 42 miliona 550 hiljada dinara nastavlja sa realizacijom projekta koji su namenjeni sanaciji posledica katastrofalnih poplava, kroz restauraciju, obnovu i izgradnju stambenih objekata širom Srbije. Nastavak realizacije projekta je drugi veliki donatorski skup koji je organizovan sa ciljem da okupi privrednike i građane najrazličitijih zanimanja pre svega ljudi dobre volje, na kojem je prikupljeno 12 miliona 133 hiljade dinara. Prema rečima Cvike Krunića osnivača fondacije Pazova za najugroženije cilj akcije je da se prikupi 200 miliona dinara, 100 miliona donacijama privrednika i 100 miliona dinara koje ce donirati stanovništvo staropazovačke opštine.

Cviko Krunić je takođe istakao da je nakon obilaska terena procenjeno da je Krupanj najugroženija opština i dogovoreno je da Krupanj bude potencijalna lokacija na kojem će biti građeno oko 30 porodičnih kuća, inače Krupanj nije jedina opština kojoj je upućena pomoć iz Stare Pazove, građevinske mašine i dalje su u opštinama Osečina i Bajina Bašta gde se radi na otklanjanju posledica poplava i klizišta. Deo pomoći namenjen je i poljoprivrednicima iz ugroženih područja kojima će se pomagati u saradnji sa poljoprivrednicima iz Stare Pazova. Predsednik opštine Stara Pazova i osnivač fondacije Pazova za najugroženije Đorđe Radinović ističe izuzetnu saradnju sa republičkom vladom, premijerom Srbije i potpredsednicom Vlade Zoranom Mihajlović koji su podržali ideju fondacije Pazova za najugroženije. Radinović je takođe istakao da je na ovaj način dodatno unapređena saradnja između privrednika i lokalne samouprave.