(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Počela izgradnja trenažne hale za sportiste u Novoj Pazovi • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura jutarnja do 10, najviša dnevna do 16 stepeni
Info 26.06.2014.
Stara Pazova
Đak generacije Pinki škole

U Osnovnoj školi „Boško Palkovljević Pinki“ u Staroj Pazovi za učenika generacije proglašen je Igor Mirosavljević. Igor je jedan od najboljih učenika u Opštini Stara Pazova u poslednjih deset godina, nosilac je Vukove i čak deset posebnih diploma, prvak je države u poznavanju istorije i geografije, a na republičkom takmičenju iz biologije zauzeo je drugo mesto. Za sportistu generacije izabran je Đorđe Tešanović, odličan učenik, nosilac Vukove diplome i reprezentativac Srbije u karateu. Na prvenstvu Srbije, koje je u nedelju održano u Futogu, osvojio je prvo mesto i titulu prvaka države u kadetskoj konkurenciji.

Sportistkinja generacije je Lara Barnak, odlična učenica i perspektivna mlada odbojkašica, koja je tokom osmogodišnjeg školovanja beležila zapažene rezultate na takmičenjima u odbojci, košarci i atletici. Lara je prošle godine bila na kampu talentovanih mladih odbojkaša, nada se pozivu u reprezentaciju.