VESTI: CSR Stara Pazova: Otvoren "Dnevni boravak" za rad sa decom sa poremećajem u ponašanju • Od Stare Pazove do Subotice za manje od sat vremena, brza pruga mogla bi da bude otvorena već u decembru • U četvrtak počinje prolećni raspust za đake na teritoriji Vojvodine • U sredu isključenje struje u Staroj Pazovi • U toku upis dece u "Poletarac" • U novopazovačkoj biblioteci organizovano druženje učenika sa pesnikinjom za decu Tatjanom Pupovac • Odbojkašice Jedinstva savladale Omladinac u prvoj utakmici četvrtfinala plej-ofa • VREME: Sunčano, temperatura do 20 stepeni. • Program RTV Stara Pazova možete gledati na poziciji 545 kod operatera Supernova i na 545 kod MTS-a • Program Radija Stara Pazova možete slušati na frekvenciji 91,5 MHz •
Sport Stara Pazova 15.06.2012.
SUTRA DRUGA UTAKMICA BARAŽA

Fudbaleri Jedinstva iz Stare Pazove će sutra od 17.00 časova igrati drugu utakmicu baraža za plasman u Srpsku ligu - Vojvodina, protiv Proletera iz Banatskog Karlovca. Posle poraza u prvom meču sa 2:1 staropazovčani moraju da zabeleže pobedu kako bi izborili plasman u viši rang.
Da bi ostvarili taj cilj Draginu i drugovima bi bila dovoljna i pobeda od 1:0. Mi smo posetili na treningu igrače Jedinstva nakon utakmice u Banatskom Karlovcu, oni su vredno radili pod rukovodstvom trenera Dragana Macure čvrsto uvereni da mogu stići do pobede koja bi ih odvela u Srpsku ligu. Naravno, optimizam igrača dele svi u klubu počev od trenera pa do rukovodostva kluba i navijača od kojih se očekuje da dođu u velikom broju i podrže svoje ljubimce na putu do velikog uspeha. Trener Jedinstva veruje u svoj tim i očekuje da se uz dobru igru i bolju realizaciju može stići do pobede i plasmana u viši rang, i pored određenih problema oko sastava tima. I dok igrači vredno treniraju, rukovodstvo kluba na čelu sa predsednikom Slobodanom Jovanovićem preduzima sve mere da meč i Staroj Pazovi protekne bez incidenata i to bude pravi fudbalski spektakl i praznik za ljubitelje fudbala. Interesovanje za utakmicu je ogromno, očekuje se da tribine budu ispunjene do poslednjeg mesta, a Staru Pazovi i ovaj deo Srema je posle duže vremena uhvatila ponovo fudbalska euforija. Ipak, kada se sve uzme u obzir, ulazak u Srpsku ligu - Vojvodina, zavisi samo od igrača i njihove spremnosti da iskoriste i poslednje atom snage i ostvare veliki uspeh. Nepodeljeno mišljenje svih je da ova ekipa to može da uradi i svi veruju da će se sutra to i desiti, a onda svi zajedno ćemo slaviti veliki uspeh. Podsećamo utakmica se igra sutra na igralištu Jedinstva, počeće u 17.00 časova, a Radio Stara Pazova će povremenim uključivanjem sa terena obaveštavati slušaoce o kretanju rezultata.