(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Večeras u 18 časova u Vojki koncert klasične muzike. Nastupaju đaci Muzičke škole Ljubinka Lazića • Večeras u Novoj Pazovi promocija knjige advokata Tome File pod nazivom “Završna reč” • Svi korisnici usluga kablovskog operatera Supernova (bivši Kopernikus) mogu pratiti program RTV Stara Pazova i u digitalnoj ponudi na poziciji 617 • VREME: Sunčano i veoma toplo, temperatura od 15 do 34 stepena
Ekonomija 17.09.2014.
Stara Pazova
Program angažovanja pripravnika

U Opštini Stara Pazova, danas su potpisani Ugovori sa novih devet pripravnika i njihovim budućim poslodavcima, što predstavlja realizaciju konkursa kojim se na dvanaest meseci zapošljavaju mladi pripravnici kako bi nakon toga bili osposobljeni za samostalni rad u struci i polaganje pripravničkog, odnosno stručnog ispita. U ostvarivanju ove mere zapošljavanja opština Stara Pazova je imala finansijsku podršku Pokrajine u visini od 1.100.000 dinara, a ukupan iznos troškova za ovu meru je 3.800.000 dinara. Opština Stara Pazova već duži niz godina izdvaja značajna sredstva za finansiranje različitih mera aktivne politike zapošljavanja. U našu opštinu iz godine u godinu dolazi sve veći broj investitora kako stranih tako i domaćih koji pomažu u smanjenju broja nezaposlenih.

Predsednik opštine Đorđe Radinović saopštio je da je u našoj opštini zemlju za izgradnju distributivnog centra kupila i velika nemačka kompanija Lidl.