(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura jutarnja od 3 do 10, najviša dnevna od 15 do 20 stepeni
Info 09.10.2014.
Stara Pazova
Otvoren Regionalni sajam privrede

Osmi Regionalni sajam privrede svečano je otvoren na kompleksu sportsko-rekreativnih bazena u Novoj Pazovi. Sve učesnike i uvažene goste pozdravio je predsednik opštine Stara Pazova, Đorđe Radinović, a prisutnima su se obratili i predsednik Sremske privredne komore, Đorđe Božić, kao i potpredsednik Privredne komore Srbije, Zdravko Jelušić. Potpredsednik SNS, Igor Mirović istakao je značaj privrednog razvoja ove opštine, koji se ogleda u privlačenju stranih i domaćih investitora, kao i razvoja lokalne infrastrukture i dodao je da ovde vlada preduzetnički duh i snažno osećanje da se samo razvojem, privatnog biznisa može izvući iz ekonomske krize, a da su upravo ovakvi sajmovi prilika za nova poslovna poznanstva i kontakte.

Nakon otvaranja sajma Igor Mirović i delegacija Opštine predvođena predsednikom Radinovićem obišli su radove na rekonstrukciji centra Nove Pazove, Novih Banovaca i posetili distributivni centar kompanije Deleze.