(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Opština Stara Pazova obezbedila bespovratna sredstva za 120 malih presuzetnika • Epidemiološka situacija u opštini Stara Pazova stabilna, još nema dece zaražene kovidom • Slovačka zajednica obeležava 70. godina od smrti pisca Vladimira Hurbana Vladimirova • U subotu u Novoj Pazovi održana likovna kolonija "I ja volim Novu Pazovu • Prvi poraz Omladinca u sezoni Novom Sadu od Mladosti 1:0, Jedinstvo i Dunav izvukli po bod • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Jutarnja temperatura od 11 do 15, a najviša dnevna od 22 do 25 stepeni. Uveče veće naoblačenje i pljuskovi sa grmljavinom.
Info 02.11.2014.
Stara Pazova
Opština pomogla đake iz Ervenika

Delegacija Opštine Stara Pazova predvođena predsednikom opštine Đorđem Radinovićem posetila je juče Ervenik, jednu od retkih opština sa većinskim srpskim stanovništvom na teritoriji Republike Hrvatske. Tom prilikom su svim đacima ovog mesta podeljeni poklon paketi Patrijaršije i po 150 evra koje su zajedničkim naporom sakupili lokalna samouprava i privrednici sa teritorije opštine Stara Pazova. Uručujući poklone đacima, Đorđe Radinović je istakao da staropazovačka opština kao jedna od najrazvijenijih ima obavezu da pomogne mesta u susednim državama gde srpsko stanovništvo čuva svoj identitet i odakle je puno ljudi došlo baš u naše krajeve.

Predrag Burza, načelnik opštine Ervenik se zahvalio na pomoći i dodao da je ona rezultat izuzetnih odnosa dve bratske opštine. Delegacija staropazovaćke opštine je obišla i Manastir Krka gde se nalazi bogoslovija i koji je duhovno središte pravoslavnih Dalmatinaca. Episkop dalmatinski Fotije se zahvalio na poklonima srpskoj deci i istakao da ovakvi potezi zaslužuju posebna priznanja Srpske pravoslavne crkve.