(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Opština Stara Pazova obezbedila bespovratna sredstva za 120 malih preduzetnika • Epidemiološka situacija u opštini Stara Pazova stabilna, još nema dece zaražene kovidom • Slovačka zajednica obeležava 70. godina od smrti pisca Vladimira Hurbana Vladimirova • U subotu u Novoj Pazovi održana likovna kolonija "I ja volim Novu Pazovu • Prvi poraz Omladinca u sezoni Novom Sadu od Mladosti 1:0, Jedinstvo i Dunav izvukli po bod • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Iznad većeg dela Srbije oblačno, mestimično s kišom. Dnevna temparatura od 16 stepeni do 21 stepen. Sutra promenljivo oblačno sa sunčanim periodima a narednih sedam dana biće postepeno toplije. Trenutno je 13 stepeni.
Info 03.11.2014.
Stari Banovci
Godinu dana škole za trudnice

U organizaciji Polivalentne patronažne službe Doma zdravlja „Dr Jovan Jovanović Zmaj” pre godinu dana u Starim Banovcima počela je sa radom Škola za psihofizičku pripremu trudnica za porođaj. Škola radi ponedeljkom i petkom od 9.30 časova, a pohađaju je trudnice iz Starih i Novih Banovaca, Belegiša i Surduka. Osim za sticanje kondicije i jačanje mišića, ove pripreme su značajne jer se na njima čuje niz dragocenih saveta i dobijaju informacije o tome šta se događa u telu trudnice od začeća, kao i šta je očekuje u porodilištu. Buduće majke na vežbama nauče da kontrolišu bol, da prate sam tok porođaja i da sarađuju sa akušerskim timom,rekla je Dragana Savić, viša medicinska sestra u Polivalentnoj patronažnoj službi.

Zainteresovane trudnice mogu se prijaviti radnim danom, od 7.00 do 9.00 sati na kontakt telefone: 062/88-17-485 i 062/88-17-479. Psihofizička priprema trudnca se obavlja u prostoriji koja se nalazi pored ulaza u Dečji dispanzer u Starim Banovcima.