(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Opština Stara Pazova obezbedila bespovratna sredstva za 120 malih preduzetnika • Epidemiološka situacija u opštini Stara Pazova stabilna, još nema dece zaražene kovidom • Slovačka zajednica obeležava 70. godina od smrti pisca Vladimira Hurbana Vladimirova • U subotu u Novoj Pazovi održana likovna kolonija "I ja volim Novu Pazovu • Prvi poraz Omladinca u sezoni Novom Sadu od Mladosti 1:0, Jedinstvo i Dunav izvukli po bod • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Iznad većeg dela Srbije oblačno, mestimično s kišom. Dnevna temparatura od 16 stepeni do 21 stepen. Sutra promenljivo oblačno sa sunčanim periodima a narednih sedam dana biće postepeno toplije. Trenutno je 13 stepeni.
Info 17.11.2014.
Stara Pazova
Investicije Direkcije za izgradnju

Direkcija za izgradnju opštine Stara Pazova u prethodnom periodu je intezivno radila na sprovođenju kapitalnih investicija na teritoriji cele opštine, rekao je na današnjoj konferenciji za novinare direktor Nedeljko Kovačević. Jedna od takvih investicija je i centar Nove Pazove. U sklopu radova na uređenju Nove Pazove do sada je urađeno 90 posto radova predviđenih projektom, ostala je po jedna strana ulica Cara Dušana i Kralja Petra Prvog i četiri ostrva u sve četiri ulice kao i presvlačenje puta u delovima gde su izvođeni radovi i deo sadnica i semafori. Prema planovima direkcije radovi će biti završeni do 15. decembra ukoliko vremenski uslovi dozvole.

Nova Pazova će nakon ovih radova imati i veći broj parking mesta, na mestu stare pijace biće izgrađen parking prostor. Takođe u Novoj Pazovi u toku su radovi na uređenju platoa ispred Doma kulture i škole kao i parterno uređenje oko Doma zdravlja. Putevi Srbije na inicijativu Direkcije za izgradnju rade na asfaltiranju puta Stara Pazova- Nova Pazova i ti radovi su na samom kraju. A u toku su i pregovori oko asfaltiranja puta Stara Pazova – Stari Banovci od centra Stare Pazove do fabrike Nestle. Jedna od važnih investicija na teritoriji opštine Stara Pazova je i uređenje centra Novih Banovaca koje je ove godine predviđeno i realizovano. Radovi su u toku i do nove godine ako vremenski uslovi dozvole radovi će biti završeni, radi se u dužini od 340 metara, potpuno novi trotoari, biciklistička staza, zelene površine, parkinzi, izmeštanje autobuskih stajališta, nova autobuska stajališta i podzemne instalacije.