(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Opština Stara Pazova obezbedila bespovratna sredstva za 120 malih presuzetnika • Epidemiološka situacija u opštini Stara Pazova stabilna, još nema dece zaražene kovidom • Slovačka zajednica obeležava 70. godina od smrti pisca Vladimira Hurbana Vladimirova • U subotu u Novoj Pazovi održana likovna kolonija "I ja volim Novu Pazovu • Prvi poraz Omladinca u sezoni Novom Sadu od Mladosti 1:0, Jedinstvo i Dunav izvukli po bod • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i MTS IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Jutarnja temperatura od 11 do 15, a najviša dnevna od 22 do 25 stepeni. Uveče veće naoblačenje i pljuskovi sa grmljavinom.
Info 18.11.2014.
Stara Pazova
Vučić otvorio Delez

Najmoderniji distributivni centar Deleze Srbija u čiju je izgradnju kompanija uložila 50 miliona evra svečano je otvoren danas u Staroj Pazovi. Ovaj savremeni distributivni centar u kome će posao naći 750 radnika otvorili su predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić, ministar trgovine Rasim Ljajić, predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović, Džon Kiricis generalni direktor Deleze Srbija kao i Frans Miler predsednik i generalni direktor Delez grupe. Džon Kiricis generalni direktor Deleze Srbija ovom prilikom je istakao da je otvaranje Deleze centra potvrda strateške opredeljenosti razvoju tržišta Srbije ulaganjima u stalni rast i širenje poslovne mreže kao i odgovornost poslovanja kompanije u svum segmentima.

Predsednik vlade srbije Aleksandar Vučić ovom prilikom pohvalio je lokalnu vlast na čelu sa predsednikom opštine Đorđem Radinovićem, i napomenuo da je opština Stara Pazova jedna od najrazvijenijih opština u Srbiji sa najnižim nivoom nezaposlenosti od 6 posto, što pokazuje ozbiljnost, odgovornost i snalažljivost lokalnog rukovodstva. On je takođe rekao da je ponosan na to kako je Deleze napravio ovaj distributivni centar, pokazali su veliku odgovornost i poštovanje prema Srbiji, u ovom trenutku ova firma u celoj Srbiji zapošljava 11.000 ljudi, i 400 ljudi koje je ovde zaposleno i još 350 koji će biti zaposleni. Predsednik opštine Stara Pazova Đorđe Radinović rekao je da je u privlačenju stranih investicija zaslužan povoljan geografski položaj naše opštine kao i izuzetno naporan i posvećen rad rukovodstva lokalne samouprave. -“Mi smo ponosni što Deleze distributivni centar posluje u našoj opštini, to je prilika da se zaposli veći broj naših sugrađana. Pohvale premijera Srbije Aleksandra Vučića upućene staropazovačkoj vlasti su dodatni motiv da se radi bolje i napornije u interesu naših građana, naše dece ali i naše budućnosti“- rekao je Đorđe Radinović.