(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Do 5. marta ove godine vlasnici oružja su u obavezi do zamene stare papirne oružne listove za nove plastificirane sa čipom • U celoj Vojvodini obustavljen rad škola i vrtića do 21.februara • Svako treće i naredno dete u opštini Stara Pazova od ove godine ima pravo na besplatan vrtić • U toku izgradnja levog koleseka na pruzi Beograd – Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Info 10.12.2014.
Stara Pazova
Održan seminar računovođa

Savez računovođa i revizora Srbije i Računovodstvena praksa održali su u Staroj Pazovi seminar kome su pored računovođa i preduzetnika, prisustvovali i predstavnici poreskih uprava Stare Pazove i Inđije. Na seminaru je bilo reči o novim propisima, o pripremama za sastavljanje godišnjeg finansijskog izveštaja koji obuhvata popis imovine i obaveza, usaglašavanje međusobnih potraživanja i obaveza, otpis potraživanja, a jedna od glavnih tema bila je i primena novog međunarodnog standarda finansijskog izveštavanja za male i srednje entitete, a govorilo se i o vođenju računovodstvene evidencije u skladu sa aktuelnom računovodstvenom regulativom.

Savez računovođa, osim seminara i stručnih izdanja, inicira i donošenje dobrog zakonskog i podzakonskog okvira, kao što su inicirali i objedinjenu naplatu poreza, koja je zaživela od 1. marta u saradnji sa Poreskom upravom. Širom Srbije edukovali su računovođe, što su međunarodne institucije MMF, Svetska banka, ocenili kao najpozitivniji reformski projekat u 2014. godini, izjavila je predavač mr Snežana Mitrović.