(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Od Pokrajine još 20 miliona za rekonstrukciju vodovoda u Novoj Pazovi • I poštari u staropazovačkoj opštini obustavili rad • Roboti pčelice u pomažu deci u učenju u ŠOSO "Anton Skala" • KOŠARKA: Dunav u subotu dočekuje Vršac • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura jutarnja od -1, najviša dnevna do 7 stepeni, mirno bez vetra
Info 16.12.2014.
Stara Pazova
Akcije policije

U pretresu stana A.M. starog 69 godina, policija je juče u Šidu pronašla i oduzela ukupno 10 pušaka, 225 komada puščane i pištoljske municije različitog kalibra i tri ručno pravljene puščane cevi. Oduzeta su i tri lovačka karabina, tri automatske puške, tri lovačke puške i jedna poluautomatska, sve u nelegalnom posedu. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu za nedozvoljeno držanje oružja biti doveden na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Šidu. Takođe, u jučerašnjem pretresu objekta koji pripada Z.P. starom 27 godina, policija je u Inđiji pronašla i oduzela 705 kilograma rezanog i duvana u listu, dve mašine za rezanje i digitalnu vagu.

Na licu mesta je zatečen i A.V. star 28 godina, nijedan od njih nije registrovani proizvođač duvana, a protiv obojice biće podneta krivična prijava za nedozvoljenu proizvodnju i nedozvoljenu trgovinu, Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi. Pripadnici Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici su zajedno sa poreskom policijom oduzeli 1650 kilograma duvana u listu iz sušare na području Stare Pazove, kod osobe koja nije registrovani proizvođač duvana. Takođe, prilikom kontrole saobraćaja u Sremskoj Mitrovici, policija je u "fordu" šidske registracije pronašla 60 kilograma rezanog duvana, navedeno je u saopštenju Policijske uprave.