(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: EU pomaže Opštinama Stara Pazova i Ruma u upravljanju javnom imovinom • Pokrajinski sekretar i predstavnici lokalne samouprave obišli radove na izgradnji kanalizacione mreže • Roboti pčelice u pomažu deci u učenju u ŠOSO "Anton Skala" • U staropazovačkoj biblioteci promovisana knjiga "Mali Raša protiv Rajtera" • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura jutarnja od -1, najviša dnevna do 7 stepeni, mirno bez vetra
Sport 19.12.2014.
Stara Pazova
Održan sportista godine

Dejan Majstorović košarkaš Dunava iz Starih Banovaca i član reprezentacije Srbije u basketu 3 na 3 koja je osvojila titulu svetskog prvaka najbolji je sportista u 2014. godini po izboru RTV Stara Pazova i Opštine Stara Pazova. Najbolja ekipa kao i prošle godine je ženski odbojkaški klub Jedinstvo iz Stare Pazove učesnik Kupa Izazivača, finalista Kupa Srbije i jedna od najboljih ekipa u Superligi. Najbolji trener je Jovo Caković iz ženskog odbojkaškog kluba Jedinstvo, Miodrag Stanković, predsednik šah kluba Banovci-Dunav je najbolji sportski radnik a izabrani su i najbolji pioniri, juniori, sportista-invalid, kao i u školskom sportsku.

Nagrada za afirmaciju sporta među mladima otišla je u ruke fintnes kluba Banovci džim. Na početku dodele priznanja svim sportistima je čestitao Đorđe Radinović predsednik Opštine Stara Pazova koji je istakao da će Opština i u narednom periodu kao i dosada pomagati sport i raditi na unapređenju infrastrukture. 48. po redu izbor najboljeg sportiste Opštine Stara Pazova uveličali su i Andrea Arsović reprezentativka Srbije u streljaštvu i Dragan Donević trener reprezentacije u streljaštvu. Svečano proglašenje najboljih i urečenje nagrada obavljeno je u Pozorišnoj sali uz veliki broj sportista, predstavnika lokalne samouprave, članova kolektiva RTV Stare Pazove i brojnih gostiju.